Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana els proposem una exposició de les aquarel·les sobre els vitralls de la Sagrada Família de l’artista Joan Vila-Grau; una altra sobre la importància del bosc i, a Terrassa, un muntatge de Moreno & Soria.

Estats alterats

L’exposició Estats alterats, de Moreno & Soria, parla sobre la memòria i el temps, sobre les alteracions provocades per la percepció visual i el record volàtil. Els artistes barregen imatges apropiades amb les de la seva pròpia família.

Els vitralls de Vila-Grau

Al llarg de divuit anys, l’artista Joan Vila-Grau ha realitzat els dissenys dels vitralls de la basílica de la Sagrada Família, amb què ha creat un gran corpus d’aquarel·les que ara s’exposa a Reus. La galeria d’art Anquin’s de Reus inicia la temporada artística amb aquesta exposició.

Sala: Galeria Anquin’s Adreça: carrer Campoamor, 2. Reus Horari: de dilluns a divendres, d’11 a 13.30 i de 17 a 20 h. Dissabtes, d’ 11 a 13.30 h. Fins al 17 d’octubre

La poesia del bosc

Amb les peces de l’exposició Desemboscant, de Martí Boada, es vol retre homenatge, abans de res, al bosc, sempre partint del respecte i fen referència al mestre Margalef, que indicava que per entendre un bosc la ciència és insuficient i que cal, com a mínim, un poeta.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor