Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem una visita a la nova presentació de les obres del Renaixement i el barroc del MNAC, amb una sessió d’anàlisi d’obres el dijous a la tarda; una visita al Museu de Maricel de Sitges per conèixer l’obra de l’escultor rossellonès Gustau Violet, i que aprofiteu l’últim cap de setmana d’obertura de l’exposició sobre Manuel de Pedrolo a Tàrrega, una ciutat imprescindible en la vida personal i creativa de l’escriptor ponentí.

Pedrolo i el ‘Mecanoscrit’

Tàrrega evoca en una exposició el seu estret vincle amb Manuel de Pedrolo i la seva novel·la més popular, Mecanoscrit del segon origen. La mostra commemora el naixement de l’escriptor.

El barroc, de prop

Amb la nova presentació del Renaixement i el barroc, el primer dijous de cada mes el MNAC convida especialistes perquè parlin d’una obra. Aquesta setmana, Xavier Antic, sobre el Retrat de cavaller de Tintoretto, i Pilar Vélez, sobre la Vittoria Colonna de Del Piombo.

Sala: MNAC, col·lecció Renaixement i barroc Adreça: Parc de Montjuïc, Barcelona Horari: 4 d’octubre, 17 h

Gustau Violet a Sitges

Sitges reivindica l’obra i la condició d’artista transfronterer de l’escultor Gustau Violet (Tuïr, 1873 - Perpinyà, 1952), amb una completa exposició que aplega 104 peces seves i d’autors coetanis.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor