Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana els proposem 55 mirades artístiques sobre el referèndum de l’1-O, una mostra sobre l’art del moviment a la Pedrera i una exposició col·lectiva de videoart al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Transicions

Exposició de videoart que presenta l’obra de catorze artistes i col·lectius que indaguen temes relacionats amb les hormones. Planteja qüestions al voltant de com la societat influeix en la identitat de gènere.

55 urnes per la llibertat

L’exposició de l’obra de 55 artistes de Catalunya que volen fer visible un crit i un compromís. Cada artista ha disposat d’una urna del referèndum de l’1-O per fer la seva obra. Paral·lelament, el Cercle Artístic Sant Lluc presenta la mostra 155 fotos per la llibertat.

Sala: Arts Santa Mònica Adreça: la Rambla, 7. Barcelona Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 21 h. Diumenges i festius, d’11 a 17 h. Dilluns, tancat. Fins al 25 de novembre

L’art en moviment

L’exposició Obres obertes. L’art en moviment, 1955-1975 reuneix una selecció d’obres de 37 artistes internacionals que, segons els organitzadors, busquen una transformació profunda del rol de l’espectador a través de la participació i la interacció amb l’obra d’art. És el cinetisme o l’art del moviment.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor