Teatre

Novaveu: “Que es preocupin els que no surtin nominats!”

La República obre una secció en col·laboració amb la plataforma NovaVeu (@somnovaveu), un grup de joves prescriptors amants del teatre, el circ, la dansa i tot allò que els desperta curiositat artística. Aquest grup, que atorga des de l’any passat el Premi de la Crítica Jove dels Premis de la Crítica de Catalunya, analitzarà mensualment les propostes que els atrauen més de la cartellera. Com van dir en la presentació de l’any passat, ja cal que es preocupin els creadors que no apareguin entre les seves preferències. Evidentment, hi ha un punt de rebel·lia i un punt d’ironia molt saludable. La votació d’octubre l’han realitzada en Raul(@RaulColuche) , l’Alba, (@Herronita93) la Cèlia(@soctastaolletes), l’Anna (@Annafase__), en David (@DavidDovlatov), la Joana, la Judit (@judi_martins), en Martí, en Nil (@Nil_ml) i la Quelot (@quelcom_).

Un viatge extasiant

“Un Shakespeare readaptat que ens parla de l’amor, sense posar fronteres al gènere o la sexualitat de qui el viu” Anna Molinet

Una obra irònicament lúcida, repleta de música i humor, que crea una atmosfera íntima i propera. Un Shakespeare readaptat que ens parla de l’amor d’una manera senzilla i natural, sense posar fronteres al gènere o a la sexualitat de qui el viu. La música en directe, la virtuositat dels intèrprets i la seva energia i explosivitat aconsegueixen transportar-te en un viatge extasiant del qual no voldràs tornar.

SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU Escenari Brossa (Barcelona) Fins al 28 d’octubre

Farsa sobre el món consumista

“Szpunberg reestrena aquesta comèdia fosca” Nil Martín

Un amo té una màquina de parlar al seu servei. Ben aviat, quan decideix comprar-se un gos que dona plaer, les dues possessions es veuen enfrontades. Victoria Szpunberg reestrena per tercer cop aquesta comèdia fosca, prop de la ciència-ficció, sobre les relacions de poder i de dependència i la misèria de la classe mitjana. Sandra Monclús està immensa. Marc Rosich, hilarant.

LA MÀQUINA DE PARLAR El Maldà (Barcelona) Fins al 18 d’octubre

De l’humor al perdó

“Desplegament interpretatiu de la dramaturga i actriu Alejandra Jiménez-Cascón” Raul Moreno

Fins a dotze personatges interpreta l’actriu i dramaturga Alejandra Jiménez-Cascón, un desplegament interpretatiu de pur virtuosisme al servei d’un text que combina dues històries: la de Carmen, presa política que dona a llum a la presó dues setmanes abans de ser afusellada, i la de Blanca, jove monologuista en hores baixes i amb conflictes amb la seva mare. Humor, sensibilitat i tendresa per reflexionar sobre l’amor i el perdó.

BLANCA DESVELADA Escenari Brossa (Barcelona) Fins al 4 de novembre
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor