Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem una visita a l’exposició fotogràfica d’Esperanza Urdeix a la Fundació Joan Miró de Barcelona; la mostra amb una selecció de l’excepcional obra de l’artista jueva Charlotte Salomon (1917-1943), que va ser deportada i exterminada a Auschwitz; i una mostra a Caldes d’Estrac amb fotografies de Joan Fontcuberta que beuen de la poesia de Josep Palau i Fabre.

Poemes de l’alquimista

Joan Fontcuberta celebra el centenari de Palau i Fabre capbussant-se en els seus arxius fotogràfics a la recerca d’imatges desnaixents, que recorren el camí a la inversa.

Mirar per aprendre a viure

Esperanza Urdeix és mestra de la tècnica Alexander, segons la qual ens hauríem de donar temps per prendre decisions. La mostra forma part del cicle Fotografia al Vestíbul.

Sala: Fundació Joan Miró Adreça: Parc de Montjuïc, Barcelona Horari: Dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 18 h; dijous, de 10 a 21 h; dissabtes, de 10 a 20 h; diumenges, de 10 a 15 h. Fins al 27 de gener del 2019

Vida de Charlotte Salomon

Charlotte Salomon va ser una artista jueva que tenia 26 anys quan va ser deportada i exterminada a Auschwitz. La mostra presenta Vida? O teatre?, una selecció de la seva obra.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor