Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem una exposició fotogràfica de la Fundació Foto Colectania; una mostra que posa casa a cara els artistes Picasso i Picabia, i el muntatge Lee Miller i el surrealisme a la Gran Bretanya, que inclou pintures, escultures i fotografies de Joan Miró, Man Ray, Paul Nash, Salvador Dalí, Eileen Agar, Max Ernst i Henry Moore, entre d’altres.

Lee Miller i el surrealisme

Aproximació a la fotògrafa nord-americana Lee Miller i al seu company, l’artista Roland Penrose, que van exercir d’ambaixadors de la causa surrealista en territori britànic.

Estructures d’identitat

La mostra explica com els fotògrafs, a través de diferents períodes històrics, han utilitzat el retrat per explorar la noció de gènere i identitat. S’hi exposen imatges de grans mestres com August Sander, Richard Avedon i Zhang Huan.

Sala: Fundació Foto Colectania. Adreça: passeig Picasso, 14. Barcelona. Horaris: de dimarts a dissabte, d’11 a 20 h; diumenges, d’11 a 15 h. Fins al 17 de febrer del 2019.

Picasso - Picabia

Recorregut per la història de l’art des del naixement del cubisme. S’hi exposen 150 peces (pintura i obra gràfica) i material d’arxiu (revistes, cartes i fotografies) dels dos artistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor