Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana els proposem l’exposició Treballs. sense compensació, que Carles Guerra, actual director de la Fundació Tàpies, ofereix a Amposta; el muntatge Liberxina. Pop i nous comportaments artístics, al MNAC, i una mostra al Museu d’Art de Girona sobre Mela Muter, pseudònim utilitzat per Maria Melania Mutermilch.

De París a Girona

Exposició sobre Mela Muter (Varsòvia, 1876 - París, 1967), una de les pintores més reconegudes de principis del segle XX, vinculada a la comunitat d’artistes polonesos de París.

Treball i cultura

Carles Guerra, director de la Fundació Tàpies, presenta a Lo Pati una exposició de gran format en què exhibeix algunes de les últimes peces que va crear en els noranta i que va fer al taller de fusteria del seu pare, a Amposta.

Sala:Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre. Adreça: Gran Capità, 38-40. Amposta. Horari: dijous, divendres i dissabte, de 17 a 20 h; diu- menges, d’11 a 14 h. Fins al 20 de gener del 2019.

L’art del Maig del 68

Coincidint amb el 50è aniversari del Maig del 68, el MNAC presenta les propostes artístiques que es van produir a Catalunya en aquella època i que compartien els ideals de revolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor