Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana, els proposem una exposició al MACBA comissariada pel Raqs Media Collective; una mostra d’obres del Museu de Ginebra al Caixafòrum Tarragona que representa l’esplendor de l’art flamenc i holandès, i un exercici d’imaginació utòpica de Duen Sacchi, a La Virreina.

Organolèptic

Organolèptic és un projecte de Duen Sacchi (Aguaray, Argentina, 1974) que narra, mitjançant fetitxes i objectes encantats, dibuixos, estampacions murals i un llibre d’artista, la metamorfosi viscuda per nou personatges els cossos dels quals es relacionen amb certes potències transformadores.

Al descobert o d’amagat

L’exposició, comissariada pel Raqs Media Collective, és com un jaciment en múltiples estrats que explora un concepte de futur en què dialoguen una miríada d’històries i geografies. També hi haurà un programa de mediació que explorarà el teixit urbà de la societat.

Sala: Museu d’Art Contemporani de Barcelona Adreça: plaça dels Àngels, 1. Barcelona Horari: dilluns, dimecres, dijous i divendres, d’11 a 19.30 h; dissabtes, de 10 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h. Fins al 17 de març del 2019.

Pintura flamenca

Una selecció d’obres del Museu de Ginebra que inclou al·legories, escenes quotidianes i escenes de la història sagrada, retrats, paisatges i bodegons que representen l’esplendor de l’art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor