Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana, tres propostes molt diverses. A Barcelona, el MACBA fa un recorregut per l’obra de Jaume Plensa des de la dècada dels anys vuitanta. El Centre Cultural de Terrassa exposa l’obra del prolífic artista Agustí Puig. I La Virreina Centre de la Imatge de Barcelona ha muntat la primera exposició monogràfica internacional dedicada a l’obra de Lorenza Böttner, una artista que pintava amb els peus i la boca.

Rèquiem per la norma

Primera exposició monogràfica internacional dedicada a Lorenza Böttner, una artista que pintava amb els peus i la boca i que va utilitzar l’art com a protesta. La seva obra constitueix un himne a la dissidència corporal i de gènere.

Jaume Plensa al MACBA

Conjunt d’obres de Jaume Plensa des de la dècada de 1980 fins a l’actualitat. El recorregut mostra el diàleg que es produeix entre les obres que representen la figura humana i les obres abstractes.

Sala: MACBA Adreça: plaça dels Àngels, 1. Barcelona Horari: dilluns, dimecres, dijous i divendres, d’11 a 19.30 h; dissabtes, de 10 a 20 h; diumenges, de 10 a 15 h. Fins al 22 d’abril

El pas del temps

El pas del temps i la condició fugaç de l’ésser humà són dues temàtiques presents en l’obra d’Agustí Puig, un artista que ha experimentat amb diverses disciplines artístiques, tal com es pot veure ara a Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor