Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us proposem una exposició de retrats fotogràfics a Girona, un recorregut per la relació de Picasso amb els editors catalans a Barcelona i una experiència sensorial de llums, colors i so a Lleida.

Els sons de l’aigua

Pau Elias ha situat a l’espai Mini-Panera una instal·lació sonora amb ampolles plenes d’aigua i de diferents textures, colors i sons. Forma part de l’experiència sensorial Sons de l’aigua, i els jocs de llum i de so estan pensats per apropar-s’hi en família.

Els cignes de Carla Montoto

A partir de la història popular de l’aneguet lleig, la fotògrafa Carla Montoto mostra una sèrie de retrats de personatges que, al seus ulls, han esdevingut cignes un cop han trobat l’element en què desenvolupar-se després d’un camí ple d’obstacles.

Sala: Espai de l’Associació d’Amics del Museu d’Art de Girona Adreça: carrer Ciutadans, 18. Girona. Horari: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h. Fins al 23 de gener

Picasso i els editors

La relació entre Picasso i els editors barcelonins és l’eix conductor d’aquesta exposició, que mostra per primer cop part del fons d’Anna Maria Torra i Gustavo Gili Esteve adquirit pel Museu Picasso, i una selecció del fons documental de l’Editorial Gustavo Gili.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor