Articles

Recomanacions

Aquesta setmana, la primera recomanació és l’exposició de retrats del fotògraf Pep Escoda, al Tinglado 2 de Tarragona, que aplega una col·lecció de 78 retrats, amb cares conegudes i desconegudes i que esdevenen “lupes de l’ànima”, segons la comissària. La segona també mostra un treball fotogràfic: el que ha dut a terme la fotògrafa Duaita Prats i que deixa constància d’un espai com la Model de Barcelona, amb 113 anys d’història. I la tercera, a Argentona, una mostra que resumeix la carrera artística de Ricard Jordà.

Els retrats de Pep Escoda

Comissariada per Sílvia Omedes, l’exposició mostra la trajectòria de Pep Escoda com a retratista. Combina cares conegudes i desconegudes en diverses sèries que mostren la versatilitat de la seva obra.

Sala: Tinglado 2 de Tarragona Adreça: Moll de Costa Horari: de dimarts a dijous, de 10 a 13 h; divendres i dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h; diumenges, d’11 a 14 h. Fins al 28 de febrer

Crits i silencis

La mostra resumeix la carrera artística de Ricard Jordà, que fa més de cinquanta anys que mostra el món i denuncia les injustícies a través de les seves creacions.

Desconstruint la Model

Més d’un any després del tancament del centre penitenciari, l’exposició mostra amb fotografies de Duaita Prats els darrers dies d’aquest lloc tan particular del cor de la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor