Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem la visita a l’exposició Tàpies Avui a la Galeria Mayoral de Barcelona: una oportunitat de redescobrir Tàpies i la seva vigència i influència en l’art actual. Els cinèfils tampoc es poden perdre la visita al CCCB, si no ho han fet ja, per conèixer el conjunt de l’obra de Kubrick i aquells projectes que finalment no van sortir a la llum. A Girona, els visitants del Museu d’Art hi trobaran una interessant exposició de Mela Muter, una artista polonesa de la primera meitat del segle XX i que va viure i crear des de París.

Mela Muter a Girona

Mela Muter (1876-1967), polonesa d’origen i establerta a París el 1901, va ser una de les artistes més reconegudes de la primera meitat del segle XX. Va fer estada a Girona, on se’n conserven dues obres. Ara, la ciutat ofereix una mostra global de la seva obra.

Tàpies avui

La Galeria Mayoral exhibeix una exposició monogràfica dedicada a Antoni Tàpies. La mostra consta de dotze obres, escollides amb cura pel seu amic i membre de Dau al Set Arnau Puig, que van des de mitjans del segle XX fins a principis del XXI.

Sala: Galeria Mayoral Adreça: carrer Consell de Cent, 286. Barcelona Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h; dissabtes d’11 a 14 h. Fins al 13 d’abril

Kubrick sota els focus

L’exposició repassa la trajectòria creativa del director novaiorquès Stanley Kubrick, des dels seus inicis com a aprenent de fotògraf a la revista Look fins als seus dotze llargmetratges, els projectes que no van veure la llum i els que va encarregar a altres cineastes.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor