Lletres

Recomanacions a cau d’orella

D’on venen les idees? Text: Jordi Amenós Il·lustracions: Albert Arrayás Editorial: Akiara Pàgines: 48 Preu: 14,50 Un dia de pluja, la Júlia es queda a casa amb els seus amics a dibuixar. De sobte, es queda en blanc. Pregunta d’on venen les idees, però ningú li sap contestar. Un llibre sobre la inspiració i l’esclat de la creativitat, amb la bona feina habitual d’Akiara.
Amadeus Autora: Marta Costa Editorial: Baula Pàgines: 32 Preu: 9,95 Simpàtica història en què l’Amadeus és un gran músic que toca el contrabaix fins que un dia un espectador s’adorm i ell perd la música. La busca per tot arreu, dins les cassoles, dalt dels arbres, al desert i al Pol Nord... Fins que s’adona que la música és dins d’ell i que els amics l’esperen.
El que penso (sobre tot) Autor: Jordi Sierra i Fabra Editorial: Kalandraka Pàgines: 128 Preu: 12 El prolífic i podríem dir que clàssic viu Jordi Sierra i Fabra ofereix una obra peculiar i sincopada. El Xavier és un noi inconformista i superdotat que es posa a escriure a raig el que pensa del món i de les circumstàncies vitals que l’envolten. Un cant a la vida.
La cançó del cucut Autora: Frances Hardinge Traducció: Xavier Pàmies Editorial: Bambú Pàgines: 488 Preu: 12,90 Novel·la de fons fantàstic de l’autora de L’arbre de les mentides. Després de patir un accident, la Triss sap que li ha passat alguna cosa estranya i terrible. Té una fam voraç i insaciable, es desperta amb els cabells plens de fulles i la seva germana li té por.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor