Lletres

Mirades diferents per Nadal

El Nadal permet fer una mirada més àmplia al món del còmic perquè és el moment de regalar-se o deixar-se regalar obres que més que un llibre són capricis bibliogràfics, com per exemple el llibre il·lustrat Cartas de Papá Noel (Minotauro), que recomanem perquè permet apropar-se com si es tractés d’un llibre objecte al món oníric casolà de Tolkien amb les cartes que el creador d’El senyor dels anells dirigia als seus fills per Nadal. S’inclou en aquesta secció perquè els missatges que enviava portaven uns deliciosos dibuixos, inclosos en el llibre, que ell mateix feia.

Si volem un còmic que faci patxoca amb extres inclosos recomanem El Buscón en las Indias (Norma), una recreació del món, l’obra i l’època de Quevedo que en la primera edició, acabada de sortir, inclou una làmina i que en l’edició especial conté dins d’un cofre l’àlbum en color i continguts especials. Regal, regal de debò. Com també pot ser un molt bon regal un llibre il·lustrat que tant es pot adreçar al públic infantil com a l’adult. Es tracta de la producció de Libros del Zorro Rojo La meva casa al bosc, una edició en forma d’acordió que estirat del tot arriba a fer quatre metres. Llibre, joguina i un atractiu objecte. I finalment, si no sabeu quin còmic regalar, no cal que en regaleu cap, tot i que sí que podeu optar per un llibre d’acudits. Humor gràfic del bo, amb un recull d’obres inèdites de Forges que tracten amb lucidesa i ironia temes de la vida quotidiana i la política.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor