Pantalla

Videojocs .

El millor bàsquet arriba amb NBA 2K21

La pandèmia mundial provocada per la covid-19 ha afectat un munt de competicions esportives a tot el planeta. Una d’aquestes competicions que s’ha vist alterada és l’NBA, que va tenir una aturada de quatre mesos i que disputa la temporada actual a l’anomenada “bombolla d’Orlando”. Amb tot, aquesta aturada en realitat no ha afectat la versió digital de la competició.

La nova edició d’NBA 2K presenta pocs canvis respecte a la de l’any passat, els suficients per merèixer comprar-la. No obstant això, la crisi sanitària ha obligat els equips de desenvolupament a treballar d’una manera atípica. A més, els canvis més significatius es preparen per a les consoles de nova generació, que sortiran a la venda en breu. Tot i així, l’acabat visual d’NBA 2K21 segueix sent un referent dins dels títols esportius.

Un dels aspectes destacats de tota la sèrie NBA 2K21 és el gran nombre d’equips que es poden seleccionar. En aquesta versió, trobem 30 equips actuals i els de l’últim All Star, a més de 67 equips clàssics i 36 amb els millors jugadors de la història de cada franquícia. També se li sumen les seleccions dels Estats Units dels Jocs Olímpics del 2012 i el 2016. Per si això fos poc, també estan disponibles els dotze equips de la WNBA, la versió femenina de la lliga, i a diferència de l’any passat, s’hi poden disputar temporades completes.

LOS VENGADORES: GAMERVERSE Editorial: Panini Cómics Pàgines: 112 Preu: 13 euros La preqüela del videojoc dels Herois Més Poderosos de la Terra. Conté històries inèdites protagonitzades per Iron Man, Thor, Hulk, el Capità Amèrica i La Viuda Negra que condueixen a la trama de què gaudiràs a la teva pantalla.
CAPITÁN TSUBASA 1 Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 352 Preu: 12,95 euros Tsubasa Ozora és un noi de sisè de primària que s’ha criat al costat de la seva gran amiga, la pilota de futbol. En arribar a una nova escola, el Nankatsu, coneix l’increïble porter Genzo Wakabayashi, de l’escola Shûtetsu, i el repta. Tornen Oliver i Benji!
NBA 2K21 Distribuïdora: Sony Interactive Entertainment Gènere: Simulador esportiu Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch. Edat: +3
PS4 CAPTAIN TSUBASA COMBO PACK VERSUS Fabricant: FR-TEC Preu: 14,99 euros Combo pack per protegir i personalitzar el comandament DualShock 4 de PS4 amb els eterns rivals del manga i l’anime Captain Tsubasa: Tsubasa i Kojiro. Conté una carcassa rígida amb antilliscades al darrere, grips de silicona i adhesiu per al touchpad.
SWITCH CAPTAIN TSUBASA DOCK COVER ELEMENTARY SCHOOL Fabricant: FR-TEC Preu: 14,99 euros Dock cover per a Nintendo Switch amb disseny de Captain Tsubasa i els seus personatges. Aquesta funda protegeix el dock de la consola i evita ratllades a la pantalla. Té unes ranures a la part superior que permeten la col·locació de fins a sis jocs.

Posa’t en la pell d’un jugador de l’NBA

Tomàs Pardo

La principal novetat d’NBA 2K21 és l’opció “La meva carrera”, que es titula L’allargada ombra. Ens posem a la pell del fill d’una llegenda del bàsquet universitari que mai va arribar a l’NBA (a càrrec de Jesse Williams, Jackson Avery a Anatomia de Grey). S’hi uneixen Michael K. Williams (Omar Little de The Wire) i Djimon Hounsou (Korath a Guardians de la Galàxia), a més d’importants cameos del món del bàsquet. Sens dubte, la millor i més propera experiència del que seria estar a la pell d’un jugador de l’NBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor