Articles

Videojocs

El futur de la galàxia és a les teves mans

Star Wars: Squadrons ens ofereix una experiència immersiva en primera persona en la saga creada per George Lucas. Aquesta nova aventura ofereix una història original de Star Wars ambientada després dels esdeveniments d’El retorn del Jedi. En aquesta ocasió, els jugadors acceleraran fins a la primera línia d’un conflicte creixent experimentant els esdeveniments des de les perspectives alternes de dos pilots personalitzables, un al comandament de la Nova República i l’altre, de l’Imperi Galàctic. Dominar les habilitats i els controls per esdevenir un gran pilot en l’univers de Star Wars no serà una tasca fàcil, de manera que els jugadors que busquin posar a prova les seves habilitats podran ajustar la dificultat del videojoc i prendre el control total de la seva nau. “Hem treballat conjuntament amb Lucasfilm per perfeccionar la perspectiva del pilot i combinar l’estètica de les pel·lícules per crear una experiència de joc de Star Wars que transportarà els fans al seient del pilot”, va dir Ian Frazier, director creatiu de Motive Studios. Els jugadors poden començar la seva aventura a Star Wars: Squadrons i desenvolupar les habilitats de pilotatge en una història per a un jugador que presentarà pilots atrevits i comandants rivals, enlairant les seves naus per la llibertat amb la Nova República o defensant la visió de l’ordre de l’Imperi galàctic. Al cor de la història hi ha el Projecte Starhawk, un projecte de nau estel·lar crític per a la Nova República i que l’Imperi busca eliminar.

TURTLE BEACH STEALTH 600 GEN 2 Fabricant: Turtle Beach Preu: 99,99 euros Els nous Stealth 600 Gen 2 són la nova versió dels auriculars de joc sense fil Stealth 600 per a PS4, PS5, Xbox One i Xbox Sèries X. El nou micròfon abatible és més gran per a un xat més nítid i s’integra perfectament en els auriculars quan està silenciat.
THE WORLD OF CYBERPUNK 2077 Editorial: Panini Comics Pàgines: 192 Preu: 27,95 euros Un llibre a tot color que ens transporta a la megalòpolis futurista de Night City, l’epicentre del vibrant videojoc produït per CD Projekt RED. Tot el que necessites saber sobre la història, els personatges i el món de l’esperat videojoc.
STAR WARS: SQUADRONS Distribuïdora: Electronic Arts Gènere: Simulador Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, PC Edat: +18
LEGO SUPER MARIO - PACK INICIAL: AVENTURAS CON MARIO Fabricant: LEGO Preu: 59,99 euros Els protagonistes del famós videojoc prenen vida en el món real amb la gamma LEGO Super Mario. El petit lampista amb bigoti salta de la pantalla per brindar una experiència de joc revolucionària, plena d’acrobàcies, peces, reptes i enemics.
JOHNNY SILVERHAND FIGURA 25 CM CYBERPUNK 2077 Fabricant: Dark Horse Preu: 45 euros Figura de Rockerboy, el cantant al costat de qui podràs fer cremar la ciutat de Night City en el videojoc Cyberpunk 2077. Aquesta figura fa uns 25 cm i està basada en el personatge al qual l’actor Keanu Reeves ha posat la veu i la imatge digital.

Un retorn als orígens

Tomàs Pardo

Amb aquest simulador de naus et posaràs als comandaments de les aeronaus que tantes vegades hem vist en la saga galàctica. Hi destaquen els clàssics Tie-Fighter o els X-Wing, però sense oblidar la resta de naus de tots dos bàndols de la guerra espacial. El joc ens ofereix la possibilitat d’explorar la història des de les dues bandes del conflicte. Ens toca a nosaltres decidir en quin costat ens posem. República o Imperi? Destaca la seva manera multijugador 5 contra 5 que ofereix intensos combats en dos modus clau: Refregues i Batalles de Flotes. Un videojoc altament recomanable per als aficionats de la saga galàctica.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor