Pantalla

Videojocs .

Mitologia nòrdica a ‘Assassin’s Creed’

Des de la primera entrega el 2007, la saga Assassin’s Creed ha acompanyat el jugador per alguns dels períodes històrics més interessants. De les croades al Renaixement, passant per l’antiga Grècia, la Revolució Francesa o la guerra de la Independència nord-americana. No tots els títols han estat memorables, però la part gràfica sempre ha estat notable. Però primer amb Assassin’s Creed Origins (2017) i després amb Assassin’s Creed Odyssey (2018), Ubisoft Montreal va rentar la cara al sistema de joc i va millorar la jugabilitat dels títols. Ara, amb Assassin’s Creed Valhalla, la companyia canadenca segueix en línia ascendent i ens porta a una aventura a cavall entre la vella i la nova generació de consoles. Possiblement, un dels últims grans jocs per a unes plataformes i un dels primers per a PlayStation 5 i Xbox Series X. Assassin’s Creed Valhalla deixa enrere civilitzacions antigues i es trasllada al recent segle IX, concretament, a una Gran Bretanya sumida en el caos i envaïda, entre d’altres, pels víkings. Ens posarem a la pell d’Eivor –podrem triar si serà home o dona–, un víking que lidera el seu clan en una d’aquestes invasions, per tal de crear una nova llar per al seu poble. No només emprarem la força bruta en multitud de batalles, sinó també la diplomàcia, buscant aliats en els diferents bàndols al més pur estil Joc de trons. Aquest lliurament és una excusa per revisar la cultura de l’època. En aquest cas, és el torn de la nòrdica, un període tan desconegut com interessant.

Editorial: Minotauro Pàgines: 190 Preu: 29,95 euros EL ARTE DE ASSASSIN’S CREED: VALHALLA
Aquest llibre mostra centenars d’imatges mai abans vistes dels estudis d’art d’Ubisoft, inclou esbossos, art conceptual i il·lustracions, a més de comentaris dels artistes per donar una idea del procés de construcció del seu món.
Editorial: Minotauro Pàgines: 320 Preu: 18,95 euros ASSASSIN’S CREED VALHALLA: LA SAGA DE GEIRMUND
Viu la teva pròpia llegenda víking acompanyant el llegendari guerrer Eivor, líder del seu clan, als gèlids erms nòrdics, en la seva èpica aventura fins a una nova llar a l’Anglaterra de segle IX.
ASSASSIN’S CREED VALHALLA Distribuïdora: Ubisoft Plataformes: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia Edat: +18
CALENDARI OFICIAL FORTNITE 2021 Editorial: Hachette Heroes Pàgines: 24 Preu: 7,99 euros Calendari de grans dimensions perquè et planifiquis mes a mes amb els personatges del videojoc més espectacular i famós de món. Imprescindible per als fans d’aquest fenomen mundial.
Editorial: Dolmen Editorial Pàgines: 200 Preu: 19,95 euros ROCKSTAR: LA ESTRELLA EN LOS VIDEOJUEGOS
Llibre que recull tots els jocs d’aquesta companyia. Hi podràs conèixer la història de l’empresa, les claus de cadascun dels seus jocs més coneguts i les opinions que han suscitat totes les seves creacions.

Un retorn als orígens

Tomàs Pardo

Una millora respecte a anteriors lliuraments és l’eliminació de les molestes missions secundàries. Aquesta interminable llista de la compra que ens obligava a fer missions, moltes sense sentit, només per ocupar hores de joc. Hi continuen havent moments estranys i divertits, però sense tanta pèrdua de temps. Tot i així, per acabar Valhalla cal dedicar-hi més de 50 hores, un temps més que considerable per amortitzar el preu del videojoc. El lliurament recupera els moments de sigil que havien estat característics de la saga i que, amb el temps, van anar desapareixent. Són detalls que els fans més veterans agrairan.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor