Pantalla

Videojocs .

La saga bèl·lica de més èxit torna amb novetats

La saga Call of Duty, el shooter bèl·lic més famós del món, té dues línies de jocs diferenciades. Una de centrada en el joc clàssic, amb guerres passades, recreades més o menys fidelment, i una altra, de la qual parlarem avui, centrada en l’acció desenfrenada amb més punts en comú amb la saga cinematogràfica Fast and Furious, que amb Salvem el soldat Ryan. Entrega rere entrega, Treyarch fila més prim convertint la sèrie en un joc encara més espectacular i addictiu. En aquesta ocasió, els seus desenvolupadors han realitzat una posada al dia de la sèrie Black Ops, un salt mortal amb resultats molt interessants. A més de l’acció desmesurada marca de la casa, ofereix missions en què el més important és analitzar la informació obtinguda i actuar amb calma. Es tracta de tota una novetat pel que fa a aquesta sèrie, ja que no acostuma a donar ni un segon de descans. L’acció ens trasllada al període de la guerra freda, seguint la trama del primer Black Ops. Ens enfrontarem a Perseu, una amenaça per a l’ordre mundial. La figura està basada en fets històrics reals. Els jugadors s’han de posar a la pell d’un soldat d’elit, que participa en missions ubicades en localitzacions emblemàtiques com Berlín de l’Est, el Vietnam i Moscou. A més, ens trobem amb algunes figures històriques clau de la guerra freda, com el president dels Estats Units Ronald Reagan.

Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 328 Preu: 34 euros INJUSTICE 2 VOL. 1
L’univers alternatiu del videojoc Injustice contínua després de la derrota del tirànic Superman a mans de Batman. Ara, l’Home d’Acer està entre reixes i el destí del món depèn del Cavaller Fosc. Còmic a càrrec de Tom Taylor i Bruno Redondo.
Editorial: Panini Cómics Pàgines: 144 Preu: 18 euros LEAGUE OF LEGENDS: ZED
Les aventures del videojoc League of legends es traslladen al món del còmic. L’home conegut com Zed és ara el líder d’una banda d’assassins. Quan Khada Jhin torna a matar, Zed s’ha d’enfrontar al seu passat problemàtic.
CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR Distribuïdora: Activision Gènere: ‘Shooter’ bèl·lic Plataformes: PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox Series X, Microsoft Windows. Edat: +18
Editorial: Dolmen Ediciones Pàgines: 400 Preu: 24.95 euros ARCADE CLASSICS COLLECTION
Enrique Segura Alcalde ens porta a una època de les nostres vides que volíem recuperar des de fa temps: l’època d’esplendor dels salons recreatius. Cinquanta grans jocs i més de dues dècades de màquines recreatives a les quals necessitem tornar de tant en tant.
Marca: Teufel Preu: 169.99 euros AURICULARS CAGE
Els nous auriculars Cage són el nivell següent per a aquells que es prenen els jocs de debò. Amb perfils de so individuals, so envoltant virtual, comoditat d’ús i més eines per a l’optimització, el joc estarà a punt quan vosaltres ho estigueu.

Multijugador clàssic

TOMÀS PARDO

El mode campanya és excessivament curt, un fet al qual, per desgràcia, ja ens hem acostumat. Tot és diferent en el mode multijugador, en què el temps que hi podem dedicar és immens; tant, que ens n’acabarem avorrint. Conté mapes, que ens situen en escenaris aptes per a tots els gustos, tot i que el mode zombi és el que segueix atraient més jugadors de tot el món. Potser en aquesta ocasió és una mica més descafeïnat del que és habitual, però segur que pròximament tindrem nous mapes que el faran més atractiu. Com a punt negatiu: un dels problemes és la instal·lació, sense la qual no es pot jugar, amb contínues actualitzacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor