Pantalla

Videojocs .

‘Windfolk’, més imaginació que mitjans

Eurian és un món en guerra. La nació més poderosa vol aconseguir el control del trydian, el valuós mineral que manté les illes flotants en l’aire. Esen, una soldat del bàndol rebel, s’hi haurà d’enfrontar per protegir les illes i defensar el futur del planeta. Windfolk és una trepidant aventura d’acció en què hauràs de solcar els cels volant amb el potent jetpack i combatre contra els enemics per obtenir la victòria. Aquest és l’argument d’aquest videojoc d’acció aèria creat per l’estudi madrileny de desenvolupament Fractal Fall sota el segell PlayStation Talents.

El joc té tres protagonistes indiscutibles: Esen, amb el seu jetpack; l’indispensable mineral trydian, i aquest peculiar món amb illes flotants. Windfolk transcorre en diferents nivells que alternen espais oberts amb coves i congostos rocosos que ens donaran l’oportunitat d’explorar i cercar objectes col·leccionables. Encara que la gràcia de veritat del joc es troba en els combats aeris. Per a això ens posa als comandaments d’un versàtil jetpack que ens permetrà sobrevolar i explorar Eurian i restablir la tranquil·litat d’aquest convuls món. Aquest ambiciós shooter aeri disposa de dues modalitats de joc ja clàssiques: Història i Arcade. La primera narra els successos que porten la protagonista a rebel·lar-se i la segona és acció amb onades d’enemics per descarregar tota l’adrenalina possible. Un videojoc breu, d’unes cinc hores, però tremendament interessant, que no només ens deixa amb ganes de saber més sobre les aventures d’Esen, sinó també de descobrir amb què ens sorprendran properament els de Fractal Fall.

WORLD OF WARCRAFT. EXPLORANDO AZEROTH: LOS REINOS DEL ESTE Editorial: Panini Cómics Pàgines: 128 Preu: 26 euros Durant més de 25 anys, els jugadors de Warcraft i WoW han gaudit d’una immensa quantitat d’artefactes, armament i accessoris. Ara podran conèixer en profunditat els objectes que han anat aconseguint i els extraordinaris poders que posseeixen.
CYBERPUNK 2077 Editorial: Panini Cómics Pàgines: 96 Preu: 17 euros La Nadia és ajudant a l’empresa Trauma Team International i l’única supervivent d’una missió de rescat fallida. Després que accepti la següent missió, ella i el seu nou equip es troben en una tessitura encara més perillosa i mortal. Còmic basat en el famós videojoc.
WINDFOLK: SKY IS JUST THE BEGINNING Distribuïdora: Sony Interactive Entertainment Gènere: Shooter Plataformes: PlayStation 4 i PlayStation 5 Edat: +12
HEADSETS AIZEN Fabricant: Blade Preu: 39,99 euros Auriculars d’alta qualitat, amb so estèreo HD i altaveu de 50mm. El seu micròfon flexible, unidireccional i extraïble amb escuma per a cancel·lació de soroll és perfecte per a partides en línia. Són amb molta diferència els millors i en el seu rang de preus no tenen rival.
ELLIE AMB ARC. THE LAST OF US PART II Fabricant: Dark Horse Preu: 41,95 euros Estatueta d’Ellie, la protagonista del segon lliurament del premiat joc creat per Naughty Dog. Es tracta d’una figura d’uns 20 cm d’alt amb una base diorama especial amb el títol del videojoc per a la seva exposició.

El cel és només el principi

TOMÀS PARDO

Com hem dit, el títol és curt en comparació amb els que ens ofereixen els grans estudis, però ens permet un altre mode de joc amb desafiaments de carreres i combats. Tampoc són gaire extensos, però allarguen la jugabilitat del títol i ens permeten millorar les nostres habilitats. En l’aspecte artístic, descobrirem un atractiu món molt colorit d’estètica cartoon i un disseny de nivells detallat. Fractal Fall és un petit equip que debuta amb aquest interessant joc de trets. Windfolk es troba disponible exclusivament per a descàrrega i a un preu molt assequible: 14,99 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor