Pantalla

Videojocs

Diversió sobre dues rodes

El videojoc oficial del campionat mundial AMA Supercross (l’equivalent nord-americà al mundial de motocròs), aprofita una part del que oferia el títol anterior i afegeix novetats interessants. La nova edició inclou més de 20 equips oficials i més de 100 pilots. I, a diferència d’altres videojocs, podem jugar amb qualsevol d’ells des del primer instant, sense necessitat de desbloquejar-los o de fer cap altra acció. Inclou els 17 circuits de la versió del 2020 i més de 110 marques oficials de personalització, com cascs, indumentària, collarins i motos, entre d’altres. Tot això influeix en el rendiment. No només dels pilots, sinó també de les motos. Els modes dels joc són els ja coneguts de l’edició del 2020: trajectòria, contrarellotge, complex, campionat i cursa ràpida. Precisament, el mode trajectòria ofereix prou novetats perquè valgui la pena tenir l’edició del 2021. Aquest mode augmenta la seva complexitat, cosa que el fa més realista. La nostra missió com a jove promesa serà començar des de baix fins a aconseguir millorar les nostres habilitats com a pilot. Per aconseguir-ho, haurem de passar per les tres categories professionals de supercròs i arribar al cim de l’AMA. Per descomptat, es manté el mode multijugador, encara que, això sí, sense gaires novetats respecte a l’última versió. És el quart lliurament d’aquesta popular saga que triomfava en els noranta i que va renéixer de les seves cendres fa tot just tres anys. El nou Monster Energy Supercross, supera els anteriors i aconsegueix que el mode trajectòria sigui el més destacat.

Editorial: Panini Cómics Pàgines: 72 Preu: 16 euros ASSASSIN’S CREED VALHALLA: CANCIÓN DE GLORIA
El que EivorVarinsdóttir, filla i guerrera de la vila de Stavanger, desencadena en defensar la sobirania del regnat del seu pare, podria significar la destrucció per als seus. Aventura basada en l’última entrega del videojoc.
Editorial: Minotauro Pàgines: 424 Preu: 40 euros LA BIBLIA DE SUPER NINTENDO
En aquesta edició de luxe trobareu tot el que està relacionat amb la història de Super Nintendo. La consola més famosa del món segueix despertant desig, admiració i emoció. Més de 2.000 jocs, amb una cronologia de la seva història, edicions de col·leccionista...
MONSTER ENERGY SUPERCROSS - THE OFFICIAL VIDEOGAME 4 Distribuïdora: Sony Interactive Plataformes: PlayStation 4 i 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Google Stadia i Windows PC/STEAM
Fabricant: Blade Preu: 14.99 euros ESTOIG TANOOKI
Els usuaris de Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite disposen d’aquest estoig Tanooki amb el qual es pot guardar i protegir la consola i transportar-la allà on es vulgui amb total seguretat. A l’interior té una butxaca per a accessoris i espai per guardar fins a deu jocs.
Fabricant: Hisense Preu: 1.199 euros ULED TV 55U8QF 55”
Televisor que ofereix el mode game, que millora l’experiència del jugador ja que reduieix significativament l’input lag. Que hi hagi un retard més curt entre l’entrada i les reaccions als desenvolupaments en pantalla és particularment important per als jocs amb un ritme molt ràpid.

El realisme del supercròs a casa

TOMÀS PARDO

La qualitat gràfica és millor que tot el que es va veure fa un any, encara que sense ser espectacular, i presenta novetats en les físiques de les motos i les superfícies. Als circuits amb fang, terra i sorra podem veure com la moto perd velocitat i s’enfonsa en el terreny com succeeix en les competicions reals. Una altra millora és la reducció en els temps de càrrega. Que ningú es pensi que estem al davant d’un videojoc fàcil. Si no s’està acostumat a aquest tipus de títols, les primeres hores de joc seran desesperants. Un cop superat el temps d’aprenentatge, gaudirem de l’esperit del motocròs nord-americà.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor