Lletres

Novel·les de qualitat

Avui no recomanarem cap àlbum il·lustrat, avui les protagonistes són cinc novel·les amb una qualitat molt destacable. La primera és Àunia, debut d’Ivan Vera, nascut a Barcelona el 1998, però fill adoptiu de Banyoles. És un amant de la història, sobretot del món grecoromà. Quan tenia 16 anys va començar a escriure Àunia, amb la modesta intenció d’aprovar el treball de recerca del batxillerat i prou. Per sort, hi va anar insistint i ara li ha publicat Akiara.

L’Àunia és una noia ibèrica, de la tribu dels indigets. És una hàbil caçadora que amb només 13 anys es rebel·la contra el rol que li imposa la societat i se’n va de casa a la recerca de la llibertat. És l’època, però, en què ha començat la invasió dels romans, que volen imposar les seves lleis i la seva llengua. I també és quan Anníbal travessa Catalunya i recluta ibers. L’Àunia es farà dona en temps de guerra, coneixerà l’amor i l’odi, la solidaritat i la traïció, i lluitarà per defensar la seva llibertat i la del seu poble. Tot amb documentació rigorosa i ambientat a l’Empordà, el Pla de l’Estany i el Gironès.

ÀUNIA Text: Ivan Vera Portada: Sonia Pulido Editorial: Akiara Pàgines: 364
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor