Pantalla

Videojocs .

Mitologia a la Grècia clàssica

Els creadors d’Assassin’s Creed Odyssey presenten una emocionant aventura mitològica que transporta el jugador a un nou món. Els jugadors encarnaran Fenyx, un semidéu alat (o semideessa, ja que podem escollir el gènere) la missió del qual és salvar els déus grecs i la seva llar d’una fosca maledicció. Això només passarà quan domini els llegendaris poders dels déus, superi heroiques proves i s’enfronti a poderoses bèsties mitològiques com Tifó, el Tità més mortífer de la mitologia grega.

El joc està ple d’acció dinàmica, trepidants combats aeris i lluites cos a cos, tot embolicat en un argument inspirat en la mitologia grega. Els jugadors s’enfrontaran a criatures gegants com ciclops, minotaures i una medusa. Amb l’ajuda de l’espasa d’Aquil·les, l’arc d’Odisseu i les ales de Dèdal, s’han d’aixecar a l’aire per lluitar contra aquestes criatures. A més del combat, es posen a prova la lògica i l’estratègia dels jugadors, amb multitud de puzles que varien de complexitat i grandària, des dels individuals més senzills fins al desafiament de les èpiques masmorres del Tàrtar.

El joc transcorre en un enginyós món obert, amb un gratificant sistema d’exploració, ple d’arriscats recorreguts per descobrir els secrets de les set regions que componen l’illa Daurada. Una illa que està dissenyada amb un estil cartoon, que la fa el doble d’atractiva i que converteix Immortals Fenyx Rising en un dels títols més originals i bonics que hem vist en molt de temps.

BATMAN / FORTNITE: PUNTO CERO N° 1 Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 24 Preu: 2,25 euros Una esquerda s’obre al cel sobre la ciutat de Gotham i arrossega Batman a Fortnite. Cada entrega de la minisèrie inclou un codi de descàrrega que pots bescanviar en la teva partida de Fortnite!
RESIDENT EVIL COMBO PACK UMBRELLA Fabricant: Blade Preu: 34,99 euros Pack compost per una carcassa rígida per protegir i canviar l’aspecte del comandament DualShock de PlayStation 4, grips i un adhesiu amb el logotip del primer lliurament de la saga Resident Evil. El kit perfecte per als fans d’aquesta sèrie ja clàssica.
IMMORTALS FENYX RISING Distribuïdora: Ubisoft Gènere: aventures Plataformes: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, PC i Nintendo Switch Edat: +18
AURICULARS RECON 70 ARCTIC CAMO Fabricant: Turtle Beach Preu: 34,99 euros El nou Arctic Camo disposa d’uns potents altaveus supraurals de 40 mm, un micròfon amb un rendiment de so nítid i coixinets embolicats en cuir sintètic. Funcionen amb múltiples plataformes com Xbox One, Xbox Sèries X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch, PC i dispositius mòbils.
TECLAT MECÀNIC GAMING RGB PYRO Fabricant: ROCCAT Preu: 99,99 euros Pyro és un dels teclats gaming mecànics amb més característiques. Està reforçat amb una placa superior de metall polit de la màxima qualitat, la qual cosa el converteix en un teclat mecànic elegant, robust, fiable i amb un estil que és ideal per a videojocs.

Déus, monstres, puzles... i rialles

TOMÀS PARDO

No podem afirmar que el joc sigui especialment original. La història és correcta i els girs argumentals hi concorden, però el que el converteix en un joc completament diferent és el to de la narració i la manera com ens l’expliquen. Un to paròdic, ple d’ironia i sàtira, cosa poc habitual en aquest tipus de videojocs. Gràcies a això, serà normal tenir un somriure permanent a la cara... i, de vegades, se’ns escaparà una riallada. Un joc divertit, amb el qual les hores ens passaran volant. I és que aquests déus estan bojos!

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor