Pantalla

Videojocs .

Tornen les recreatives

El retro s’ha posat de moda. Ho hem vist a la roba. En l’art. En objectes de col·leccionisme. O en la televisió. Però també, com no podia ser d’altra manera, en els videojocs. Versions de títols clàssics, que fa 10, 20 o 30 anys van triomfar a les màquines recreatives de tot el món o en les primeres consoles, s’adapten periòdicament a les noves generacions de plataformes. És el cas de Fighting Legends, una col·lecció de set grans clàssics de la lluita arcade de la mítica companyia SNK. La companyia que va revolucionar la indústria de les màquines recreatives als noranta, amb el seu sistema Neo Geo i MVS (Multi Video System) i que continuen sent populars avui en dia entre una legió de nostàlgics. Aquells jocs addictius, espectaculars en la seva època, representaven el cim dels sistemes de joc en 2D.

Ara, dues dècades més tard, tornen tal com es van presentar originalment. Amb els mateixos colors cridaners i idèntica jugabilitat. Això sí, la qualitat gràfica és la mateixa que la de fa 20 anys. Avançada per l’època, però completament superada fa ja molt de temps. Si ets un fan dels videojocs retro o enyores èpoques passades en què tot era molt més simple, Fighting Legends és una oportunitat única per tornar als records de la infantesa. Videojocs la finalitat dels quals era passar una bona estona, sense necessitat de grans trames o habilitats especials.

MORTAL KOMBAT X Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 400 Preu: 35,50 euros Un dimoni d’immens poder prepara la seva arribada, i només el poder d’unes dagues místiques podrà evitar la destrucció imminent. Raiden, el déu del tro, ha encomanat la missió de buscar-les a Scorpion i a Takeda. Preqüela del videojoc Mortal Kombat X.
PORTÀTIL PREDATOR HELIOS 500 Fabricant: Acer Preu: 2.499 euros El portàtil gaming d’Acer inclou el processador Intel Core i9 i GPU per a portàtils NVIDIA GeForce RTX Sèrie 30, a més de funcions prèmium, com ara la tecnologia de ventilació Acer 3D AeroBlade, àudio DTS: X Ultra, controlador Ethernet Intel Killer E3100G o Intel Killer Wi-Fi 6 AX1650i.
FIGHTING LEGENDS Distribuïdora: Selecta Play Gènere: Lluita Plataformes: Exclusiu PlayStation 4 Edat: +12
ESTOIG RESIDENT EVIL Fabricant: FR-TEC Preu: 16,99 euros Estoig per guardar un comandament de qualsevol plataforma: PlayStation, Xbox, Stadia... Resistent i lleuger. Perfecte per transportar el comandament amb la imatge dels protagonistes de Resident evil i un tirador de cremallera de goma amb relleu amb el logotip de Resident evil remake.
INJUSTICE AÑO TRES Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 304 Preu: 32 euros Hi ha hagut una devastadora guerra entre campions. En un bàndol, Superman i la seva Lliga de la Justícia, amb els seus aliats, els Sinestro Corps. A l’altre bàndol, Batman i els Green Lantern Corps. Aventures inspirades pel videojoc de Warner Bros Interactive.

Dues edicions, la mateixa diversió

Fighting Legends es pot adquirir en dues edicions: un digipack que inclou els jocs Art of Fighting Anthology, compost per les tres entregues d’Art of Fighting; Fatal Fury Battle Archives V2 amb Real Bout Fatal Fury, Real Bout Fatal Fury Special i Real Bout Fatal Fury 2 i The King of Fighters ’97 Global Match, que a més dels 35 lluitadors inclou sis personatges secrets. A més, hi ha una edició col·leccionista d’edició limitada, amb tots els títols esmentats, un llibre d’art i un CD amb la banda sonora dels jocs. Dues edicions carregades de nostàlgia i acció i que inclouen les tres principals sagues de Neo Geo.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor