Pantalla

Videojocs .

Estan bojos, aquests romans!

Astèrix i Obèlix són, sense cap dubte, una de les parelles de còmic més estimades. Amb més de seixanta anys, la divertida creació de René Goscinny i Albert Uderzo s’ha convertit en el divertiment de diverses generacions de lectors de tot el món. Si en els seixanta el salt al cinema va ser la conseqüència lògica d’aquest èxit, en els vuitanta ho va ser passar al terreny dels videojocs. Des de llavors, i periòdicament, hem vist els irreductibles gals donant-se trompades amb els soferts romans. En Astérix & Obélix XXL: Collection trobarem els tres títols de la sèrie XXL. Astérix & Obélix XXL: Romastered, és el més recent dels tres, ja que és una remasterització del primer títol de la saga. Té quatre noves maneres de jugar, inclosa la manera retro, en què podràs canviar en qualsevol moment als gràfics originals. L’argument d’Astérix & Obélix 2 no pot ser més atractiu: el druida Panoràmix ha traït l’aldea gala i s’ha aliat amb els romans. Què és el que ha pogut passar? I el tercer joc és Astérix & Obélix 3: El Menhir de Cristal, l’última aventura d’Astèrix i Obèlix ve amb un mode cooperatiu per a dos jugadors amb qui pots jugar amb la família i els amics. Tres títols diferents, però que ofereixen tres aventures completament noves. L’únic nexe en comú són els personatges que tots coneixem: Idèfix, Panoràmix, Abraracúrcix, Asurancetúrix, Falbala, Juli César i els romans. Una multitud als quals combatre. I tal com passa en els còmics, sortirem de la Gàl·lia i visitarem Itàlia, Grècia o Egipte, on durem a terme missions igual de divertides.

ASSASSIN’S CREED 1: RENAISSANCE Editorial: Minotauro Pàgines: 400 Preu: 6,95 euros En el seu camí de venjança i lluita es trobarà amb les grandioses ments de Leonardo da Vinci i Maquiavel, haurà de decidir entre l’amor i el seu destí i descobrirà que aquest últim és molt més complex i elevat del que mai hauria imaginat.
TECLAT GAMING RGB AMB MEMBRANA MAGMA Fabricant: ROCCAT Preu: 59,99 euros Teclat equipat amb una placa superior semitransparent i retroiluminació LED de cinc zones. Amb 16,8 milions d’opcions d’il·luminació de color RGB, els jugadors poden gaudir d’una experiència d’il·luminació vívida i immersiva. Ve amb un reposacanells desmuntable per adaptar-se als estils de joc.
ASTÉRIX & OBÉLIX XXL: COLLECTION Distribuïdora: Meridiem Games Gènere: Plataformes Plataformes: PlayStation 4, Nintendo Switch Edat: +7
LENOVO LEGION 7I 16” Fabricant: Medion Preu: 1.769,99 euros Equipat amb els últims processadors per a portàtils Intel Core sèrie H d’11a generació, ofereix als jugadors i creadors de contingut una selecció de processadors d’alt rendiment per a un streaming que vagi més enllà, baixa latència, uns elevats fotogrames per segon (FPS) i un rendiment equiparable al d’un de sobretaula.
CUSTOM KIT GLOW IN THE DARK Fabricant: FR-TEC Preu: 9,99 euros Pack per a comandament Nintendo Switch Pro Controller, compost per funda de silicona, que evita la sensació de mans humides i millora la sensació del tacte. Grips per millorar l’adherència dels joysticks. Gràcies a la seva composició de silicona és molt fàcil d’instal·lar. Brilla en la foscor.

POSIN UN MENHIR A LA SEVA VIDA

TOMÀS PARDO

És un gran joc? Definitivament, no. Si volem plataformes, hi ha títols millors als quals dedicar el nostre temps. La trilogia d’Astèrix i Obèlix mai ha estat uns dels grans videojocs del gènere. I continua sense ser-ho. Tanmateix, l’afecte cap als personatges perdona aquest fet. Per tot això estem al davant d’un videojoc imprescindible per als fans dels populars gals. No podrem evitar somriure amb la recol·lecta de cascs de romans, el bosc amb els habituals senglars, la poció màgica del druida Panoràmix o la presència contínua dels menhirs d’Obèlix.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor