Lletres

Llibrestiu, la nova festa del llibre

La Cambra del Llibre de Catalunya ha impulsat la primera edició del Llibrestiu, una proposta que ha de servir per desestacionalitzar els esdeveniments relacionats amb el món del llibre i per dinamitzar el foment lector.

Els llibres també són per a l’estiu. Després de l’experiència del Sant Jordi d’estiu que es va organitzar l’any passat a causa de la suspensió de la diada del 23 d’abril, ara la Cambra del Llibre de Catalunya ha impulsat la primera edició del Llibrestiu, una proposta que ha de servir per desestacionalitzar els esdeveniments relacionats amb el món del llibre i per dinamitzar el foment lector. Llibrestiu se celebrarà aquest dijous, 15 de juliol, i hi participaran més d’un centenar de llibreries de prop de 40 ciutats i pobles de Catalunya. Serà una festa que portarà els lectors a les llibreries de proximitat: posaran parades al carrer i organitzaran algunes activitats dins dels establiments, respectant les recomanacions de les autoritats sanitàries. N’hi haurà de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Sabadell, Vic, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Figueres, Reus, el Masnou, Esplugues de Llobregat, Badalona, Mollerussa, Tàrrega, Olot, Castelldefels, Móra d’Ebre, l’Hospitalet de Llobregat o Mataró.

Algunes activitats que s’organitzaran seran sessions de contacontes, presentacions de llibres, signatures d’autors, programes de ràdio a la llibreria, còctels poètics, música, col·loquis, tallers. i activitats per a tots els públics i que abraçaran del còmic a la novel.la, tot passant per la literatura infantil i la història, entre d’altres.

El Gremi de Llibreters ha activat un microsite a la seva pàgina web amb la llista de llibreries participants, les ubicacions de les parades, la graella d’activitats de cadascuna i un cercador per a facilitar la navegació al públic. Els organitzadors apunten que Llibrestiu té voluntat de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor