Música

Arrenca el Cicle de Concerts d’Estiu de Sant Pol de Mar

Aquest dimecres 28 de juliol a les 21 hores arrencarà a l’Ermita de Sant Pau el XXXIè Cicle de Concerts d’Estiu de Sant Pol de Mar. I ho farà amb Amors i desamors: música del primer barroc italià (Giulio Caccini, Girolamo Frescobaldi, Tarquinio Merula, Alessandro Picinini, Stefano Landi, Barbara Strozzi i Benedetto Ferrari), amb Lorena García (soprano) i Maike Burgdorf (tiorba).

El dijous 29 de juliol, el Centre Cultural serà l’escenari de De la collita de l’any vint, també a les 21 hores, amb Bach, jazz, tradicional catalana i Oriol Romaní. El dissabte 31 de juliol, a l’Ermita de Sant Pau, es podrà gaudir a les 21 hores d’Ànima meva, amb música russa i eslava. Hi haurà cançons de la litúrgia ortodoxa i del cançoner popular (Petar Dinev, Arvo Pärt, Pavel Txesnokov, Georgi Sviridov, Mijail Glinka, Vasily Kalinnokov i d’altres). Hi participaran CatAlinKa (quartet vocal), Anna Bobrik (soprano i direcció), Vera Krasnoperova (mezzosoprano), Josep Camós (tenor), Daniel Morales (baríton), Oriol Romaní (clarinet), Marc Ferrer (teclat) i Anna Romaní (dansa).

Seguint amb els protocols de prevenció Covid, l’aforament és limitat i només s’hi podrà accedir amb reserva prèvia d’entrada i fent ús de la mascareta. 10 minuts abans de començar el concert, les localitats reservades que no estiguin ocupades quedaran “alliberades” i en podran disposar les persones que estiguin en llista d’espera, per ordre d’inscripció. En cas que encara quedin localitats lliures, en podrà disposar la gent que no ha fet reserva, fins a completar l’aforament permès. L’Ajuntament de Sant Pol de Mar és l’entitat organitzadora d’aquest esdeveniment.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor