Pantalla

’D’Artacan i els tres gosqueters’ i ’Un mos exquisit’, estrenes en català

Aquesta setmana s’estrenen les pel·lícules “D’Artacan i els tres gosqueters i “Un mos exquisit” doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. Amb aquestes, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2021, 47 pel·lícules doblades i/o subtitulades en català amb el suport del Departament de Cultura.

L’eixerit D’Artacan va a París per ser gosqueter, el seu somni. Allà coneixerà el seu fidel amic, el ratolí Pom, s’enamorarà de Juliette, al·lucinarà amb Milady, la famosa gata espia, i s’enfrontarà amb el pervers cardenal Richelieu. I comptarà sempre amb el suport dels tres famosos gosqueters: Athos, Portos i Aramis. Una aventura de capa i espasa plena d’amistat, honor, justícia, lleialtat i molta acció. Versió renovada de la clàssica sèrie dels anys 80 inspirada en la novel·la més famosa d’Alexandre Dumas i amb la famosa banda sonora actualitzada.

A “Un mos exquisit” Maggi i Carsten s’estimen, tenen dos fills i dirigeixen un distingit restaurant a Copenhaguen. Sembla que tinguin tot el que desitgen però anhelen l’estrella Michelin. La passió culinària i la pressió per al màxim reconeixement entrebanquen la seva relació.

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d’exhibició. L’any 2021, la línia de subvencions per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d’estrena en sales d’exhibició està dotada amb 2.705.000 euros. Són beneficiàries d’aquestes subvencions les empreses de distribució cinematogràfica que realitzen el doblatge o la subtitulació en català de llargmetratges en versió original en llengua no oficial a Catalunya. L’any 2020 s’han doblat o subtitulat en català més de 1.700 continguts audiovisuals amb el suport de Política Lingüística.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor