Articles

Circ i dansa urbana al festival Per Amor a l’Hart

El Festival d’Arts de Carrer de l’Hospitalet de Llobregat tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de setembre al parc de la Remunta.

L’agenda cultural de l’Hospitalet de Llobregat i de les arts escèniques de carrer a Catalunya tenen una cita destacada els dies 16, 17 i 18 de setembre, en la que serà la dissetena edició del festival d’arts de carrer Per Amor a l’Hart, un referent en el món del circ d’avui, de la dansa urbana contemporània i de la música en viu.

En el cartell d’aquesta edició hi destaquen Los Galindos i la seva nova creació M.D.R. (Mort de riure), un retrobament de les arts de carrer amb una companyia consolidada del panorama circense català. La companyia Du’k’to hi presentarà Lume, un espectacle de mig format amb diferents disciplines escèniques: porters acrobàtics, malabarisme, números aeris. L’Always Drinking Marching Band arribaran a l’Hospitalet amb la seva darrera creació, Satisfacshow, un espectacle músic-teatral, amb cinc músics de carrer que transiten per diferents formats musicals. El Cabaret de Circ, programat pel dissabte dia 18 a la nit, inclourà música en viu a càrrec de la Rolling Vibes Collective i les actuacions de Verónica Capozzoli (màstil xinès), Las Sistars (duet acrobàtic), Germán Copinni (malabars), La Txurri (presentadora) i Elías Aguirre (dansa), entre d’altres.

També torna al festival Elías Aguirre amb una nova peça Flowerhead, dansa contemporània inspirada en l’obra enigmàtica de El Bosco. La companyia de dansa Elelei hi presentaran A ciegas, amb Rafa Sagat i Sabrina Gargano, una coreografia original i plena de frescor.

La instal·lació artística arribarà al festival Per Amor a l’Hart amb Jordi Rocosa i amb part de l’exposició retrospectiva Sevilla 13, La Postindustrial, zona creativa, que l’artista polifacètic configura amb el material acumulat de les seves exposicions més recents.

I en la vessant musical destaca el músic veneçolà Lenin Jiménez Güiroloco i la seva banda de Salsa que versiona temes punk nacionals i internacionals, i The Goliards Collective, un projecte en el qual està present el Taller de Músics de Barcelona.

Impulsat pel col·lectiu Bipol.art, el festival tindrà lloc al parc de la Remunta i l’Hospitalet. Comptarà amb tres escenaris i l’aforament dels espectacles serà limitat, amb portes obertes fins omplir l’ aforament, però sense reserva prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor