Música

La Fira Mediterrània de Manresa, presencial

La Fira Mediterrània de Manresa ha obert la venda d’entrades per anar a veure els espectacles de la 24a edició, que tindrà lloc del 14 al 17 d’octubre. Per tal de poder controlar l’aforament i evitar aglomeracions, tots els espectacles són de pagament amb preus molt assequibles. Els espectacles programats a la Taverna de la Fira i també a tots els espais exteriors, com són la Plaça de la Fira, el Pati de l’Anònima i el Pati del Kursaal, tenen un preu de 2 €. La resta estan a la venda per 5 €, amb entrada anticipada, i 10 € si l’entrada es compra el mateix dia de l’espectacle.

Enguany la Fira Mediterrània celebrarà en format presencial totes les activitats artístiques programades, tot i que per tal de poder garantir les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, l’aforament dels espais d’actuació novament s’han vist reduïts respecte les edicions anteriors a la pandèmia. És per aquest motiu que, per tal de poder controlar l’aforament, cal comprar entrada per anar a veure tots els espectacles programats.

A més, i en la línia de facilitar l’accés a tot els espectacles, la Fira ha creat diferents paquets de contingut que permetran veure quatre espectacles de pagament pagant l’entrada de només tres, a un preu de 15 €. En total, la Fira ofereix quatre abonaments de temàtica diferent.

L’”Abonament de dansa” inclou l’entrada per anar a veure Todas las noches, de Sara Cano i Vanesa Aibar; SunBenSitting, de l’austríac Simon Mayer; El Movimiento Involuntario, de Lara Brown, i TRA, TRA, TRA – Tradició, transmissió, traïció, d’Explicadansa, amb Beatriu Daniel i Toni Jodar.

L’”Abonament d’arts escèniques”, inclou accés per anar a veure Cia. La Reforma, de les Illes Balears, que presenta Una flor no fa estiu / Versió lliure de La flor romanial; Com un Llum, amb l’obra Sarafeig, anàlisi semàntica de l’amor; Vivian Friedrich, amb l’espectacle de circ, músic i teatre, Kristall Bohème [Excavación anónima], i la Glòria Ribera, amb Parné.

L’”Abonament d’arrel” permet assistir a Canigó, de Manel Camp i l’Esbart Dansaire de Rubí; La difícil senzillesa, de l’Esbart Marboleny; Fora N9U, de l’Esbart Sant Martí de Barcelona, i Una mirada al passat: “De l’oblit al faristol: El ressò de les Bandes de les Mines”, de la banda de la FCSM i la Banda Vila de Falset.

L’”Abonament de música” inclou entrades per als concerts de Celeste Alías, que presenta TRANQUILA. Celeste canta Chavela; el valencià exlíder d’Obrint Pas Xavi Sarrià, amb l’espectacle No s’apaguen les estreles; Almanac, 40 anys, homenatge al mític grup La Murga, i Libérica (feat. Antonio Lizana), darrer projecte de Manel Fortià.

L’”Abonament mediterrani”, que barreja diferents disciplines, permet anar a veure el duet de cant a cappella i electrònica Tarta Relena, que presenta nou disc, Fiat Lux; l’estrena del darrer espectacle del ballarí Pol Jiménez, Lo faunal; l’estrena de la instal·lació de Martí Sancliment Khaled: camí de refugi, i l’afropop de la guineana Nakany Kanté amb so de cobla.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor