Pantalla

Videojocs .

Originalitat i diversió en bucle

Al cinema, quan veiem certs noms sabem que, com a mínim, tindrem un producte de notable cap amunt. Una cosa semblant passa amb la literatura i la música. I també amb els videojocs. Desenvolupadors com Shigeru Miyamoto (Mario Bros, The Legend of Zelda), David Jaffe (God of War) i Hideo Kojima (Metal Gear) en són l’exemple. El mateix amb estudis com Naughty Dog (Uncharted), BioWare (Mass Effect), RockStar Games (Grand Theft Auto), Bethesda Games Studios (Doom) i Arkane Studios (Dishonored). Tots són sinònim de qualitat, que els videojocs que sortiran amb el seu segell tindran una gran nota. El videojoc que ens ocupa, Deathloop, és la prova palpable d’això. Els nois d’Arkane Studios han aconseguit una cosa que a hores d’ara sembla bastant difícil: a part de llançar un títol de gran qualitat, l’han dotat d’una originalitat sorprenent. En Deathloop Colt, el protagonista, està atrapat en un bucle temporal a l’enigmàtica illa de Blackreef, condemnat a viure el mateix dia durant tota l’eternitat. L’única manera d’escapar és destruir el bucle, i per destruir-lo haurà d’anar descobrint informació i posar fi a vuit objectius clau abans que el dia torni a arrencar. No obstant això, a les ombres l’espera Julianna, una assassina rival equipada amb habilitats i armes igualment poderoses i encarregada de protegir el bucle, eliminar Colt i reiniciar el cicle. Els jugadors també es poden posar a la pell de Julianna, la qual cosa converteix el joc en una letal dansa entre caçador i presa.

1990-2000. LA DÉCADA DE LA REVOLUCIÓN EN LOS VIDEOJUEGOS Editorial: Dolmen Pàgines: 400 Preu: 24,95 euros Hi va haver una dècada capaç de competir en igualtat de condicions amb la dels vuitanta: els noranta. Aquest període va posar cap per avall la indústria de l’oci i l’entreteniment audiovisual i va marcar un abans i un després en els videojocs.
DRAGON BALL SUPER GRIPS SET FIGHTERS Fabricant: FR-TEC Preu: 9,99 euros Set de vuit grips amb les imatges dels principals personatges de Bola de Drac Super. Fabricats amb silicona d’alta qualitat, que aporta una major protecció dels joysticks, millora l’adherència i proporciona una major precisió. Compatibles per als comandaments de PS5, PS4, PS3 i Xbox 360.
DEATHLOOP Distribuïdora: Bethesda Softworks Gènere: acció Plataformes: PlayStation 5 i PC Edat: +18
ESTOIG MONSTER HUNTER Fabricant: FR-TEC Preu: 19,95 euros Accessori imprescindible per als usuaris de Nintendo Switch i Switch Lite. És perfecte per al transport segur de la consola. Està personalitzat amb la imatge de Diablos, un dels monstres més famosos de la saga. Disposa d’una butxaca interior per a accessoris i d’espai per guardar fins a deu jocs.
VIVO X60 PRO Fabricant: Vivo Preu: 799 euros L’X60 Pro ve amb el sistema d’imatges d’enginyeria conjunta de ZEISS i Vivo, la qual cosa porta la filosofia d’imatges de ZEISS als smartphones. Això fa que la seva funció fotogràfica sigui més potent, atès que afegeix el seu famós estil a les imatges.

El dia de la marmota

TOMÀS PARDO

Deathloop és un joc d’acció en primera persona ambientat en un món misteriós i de ciència ficció amb una estructura de bucle temporal. El nostre objectiu és acabar amb aquest dia de la marmota. La història és un puzle que anem formant poc a poc si estem atents al nostre entorn. Són unes 20 hores de joc en la qual haurem de descobrir què fem a l’illa, qui som i el més important, per què passa aquest estrany bucle. Un joc molt original, divertit, capaç de fer-nos treballar les neurones i que ens deixa amb ganes de molt més. Sens dubte, un dels grans títols de Arkane Studios.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor