Música

El Festival Internacional de Fado, a Lleida

Interfado, del 14 al 23 d’octubre, és el primer festival de fado de Catalunya que neix a Lleida, a iniciativa de la Fundació Orfeó Lleidatà i la Paeria, amb l’objectiu de convertir la ciutat per uns dies en el punt de trobada de la cultura fadista d’arreu del país, d’apropar al públic el fado i les músiques que actualment estan sorgint al voltant d’aquest gènere, i de crear una plataforma de col·laboració entre artistes d’arreu del món. En aquest festival es combinen música, cinema, exposicions i cuina. Els espais que acolliran aquest festival són el Cafè del Teatre Municipal de l’Escorxador, la Sala Sant Domènec i l’Espai Orfeó.

L’any 2011 el fado fou designat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. El programa previst per aquest festival arrenca el dia 15 (22 h) al Cafè del Teatre Escorxador de Lleida amb Raul Marqués. El dia 16 (20 h) a l’Espai Orfeó de Lleida l’actuació anirà a càrrec d’Ana Roque. El dia 22 (21 h) a la Seu d’Urgell actuarà Fado em Trio. I el dia 23 (22 h) al Cafè del Teatre Escorxador de Lleida tornarà a actuar Fado em Trio.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor