Pantalla

Videojocs .

Diversió assegurada per a tota la família

Mario Party Superstars és un homenatge als jocs clàssics de la saga. Una visita a la nostra infància o, com a mínim, a com jugàvem a finals dels anys noranta. I és que si hi ha un joc capaç de reunir tota la família davant d’una consola és, sens dubte, Mario Party.

Mario Party va debutar en format cartutx el Nadal del 1998 per a Nintendo 64. Des de llavors, han aparegut una quinzena de lliuraments per a totes les plataformes de la companyia nipona. La mecànica de joc és tan simple com increïblement divertida. Els jugadors, representats pels més icònics personatges de Nintendo, participen en una mena de joc de l’oca boig en què els seus participants han de superar una sèrie de desbarats minijocs a mesura que avancen en un tauler interactiu fins a arribar a la meta. I pel camí, han d’intentar desfer-se dels seus competidors per aconseguir el trofeu del panell.

Mario Party Superstars porta la festa a la Nintendo Switch, un homenatge a tota la sèrie que portarà els jugadors a competir per les estrelles en taulers originaris dels Mario Party de la Nintendo 64, als quals cal afegir els 100 minijocs recopilats de tots els lliuraments de la saga. I com és habitual, res no està decidit fins al final de cada partida. Un joc pensat per gaudir en família o amb amics i que, en aquesta ocasió, com a novetat, es podrà compartir amb jugadors de tot el món gràcies al multijugador en línia.

DRAGON QUEST I-III NOVEL·LES Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 1.248 Preu: 75 euros Edició estoig de les novel·les de la saga que ha marcat tota una generació, publicades a partir del 1988 per Hideo Takayashiki, que ha escrit els primers cinc volums que engloben les tres primeres parts d’un dels videojocs més famosos del món.
SONIC THE HEDGEHOG: LA BATALLA POR ANGEL ISLAND Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 96 Preu: 8,5 euros Quan Neo Metal Sonic –un robot malvat amb la velocitat de Sonic, l’intel·lecte de Dr. Eggman i un cos mecànic irrompible– conquereix l’illa per augmentar el seu poder, Sonic i els seus amics han de formar equip i enfrontar-s’hi.
MARIO PARTY SUPERSTARS Distribuïdora: Nintendo Gènere: Minijocs Plataformes: Exclusiu per a Nintendo Switch Edat: +7
CREATIVE SXFI AIR GAMER Fabricant: Creative Preu: 139,99 euros Auriculars gaming sense fils i amb micròfon. Les connexions USB i Bluetooth 5.0 li ofereixen la llibertat de connectar-se sense fils a qualsevol dispositiu compatible i gaudir d’àudio personalitzat de Holography Super X-Fi.
ONE PIECE DOCK COVER ‘DRESSROSA’ Fabricant: FR-TEC Preu: 14,99 euros Podràs protegir el Dock de la Nintendo Switch amb aquest dock cover personalitzat amb els protagonistes de la sèrie One Piece. Amb aquest accessori, evitaràs les habituals ratllades a la pantalla de la consola. Disposa d’un espai que us permetrà guardar fins a sis jocs.

Si una cosa funciona, no la toquis

TOMÀS PARDO

El que ha fet Nintendo és una mena de remix dels taulers i minijocs que vam

veure a Mario Party, Mario Party 2 i Mario Party 3. El resultat és un remake, actualitzat i millorat amb tots els ajustaments visuals, d’àudio i jugables necessaris per gaudir-los actualment. Mario Party Superstars conté cinc taulers recuperats de la trilogia original i deu personatges. Pots jugar sol (contra la consola) o acompanyat d’altres usuaris a través de connexió local o en línia. A diferència de les darreres entregues, el control del joc és simple i directe. Ideal tant per a jugadors veterans com per a aquells que hi juguen per primer cop.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor