Pantalla

Videojocs .

Grand Theft Auto: The Trilogy. El retorn d’un clàssic

Com a part del 20è aniversari de Grand Theft Auto III, Rockstar Games ha encarregat a l’estudi Grove Street Games la remasterització de tres jocs que s’han convertit en clàssics: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i Grand Theft Auto: San Andreas. Els ha millorat i posat a disposició per a les plataformes actuals. Hi ha inclòs nous controls inspirats en GTA V i millores gràfiques a tots els nivells, com ara textures d’alta resolució i entorns perfeccionats. Grand Theft Auto III, que es va llançar per primera vegada el 22 d’octubre del 2001, va ser pioner al seu moment, presentant al públic increïbles i immersius mons oberts tridimensionals. Un joc que presentava una llibertat sense precedents i una jugabilitat no lineal combinades amb una rica trama cinemàtica. Al costat de les seqüeles, va redefinir el gènere i va obrir la porta a una nova manera de desenvolupar els videojocs. Vint anys és molt de temps en un gènere que avança a passos de gegant. És per això que s’agraeixen aquesta mena de remasteritzacions, que acosten a les noves generacions de jugadors grans títols del passat. A més, és una oportunitat perquè els més veterans recuperin joies de la seva joventut. Aquest ha estat el cas de remasteritzacions o de noves versions d’aplaudits videojocs, com ara les trilogies de Crash Bandicoot i Uncharted, The Last Of Us i Super Mario 3D World.

Per desgràcia, però, el resultat de la remasterització del videojoc que ens ocupa no és el que esperàvem.

Fabricant: Nintendo Preu: 69,99 euros COMANDAMENT NINTENDO SWITCH PRO CONTROLLER + CABLE USB
Amb aquest comandament tindràs un control més professional en els ambients més competitius. Inclou cable USB de càrrega. Disposa de la nova tecnologia de vibració HD, punt NFC per a compatibilitat amb figures amiibo i sensors de moviment.
Fabricant: Vivo Preu: 89 euros AURICULARS VIVO TWS NEO
Auriculars amb una qualitat de so sensacional. El controlador d’altaveu extradimensionat, una transmissió estàndard d’alta definició similar a un CD i els seus tres efectes de so estèreo creen una qualitat d’àudio dissenyada per sorprendre.
GRAND THEFT AUTO: THE TRILOGY Distribuïdora: Rockstar Games Plataformes: PlayStation 5 i 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch Edat: +18
Fabricant: Creative Preu: 329,99 euros SOUND BLASTER KATANA V2
Recupera els millors trets de la versió anterior, millora el disseny i les opcions de connectivitat i ofereix un 68% més de potència de sortida. La barra de so recrea l’experiència cinematogràfica definitiva des de la comoditat de casa teva. Dispositiu dissenyat per a jugadors de PC i consoles.
Fabricant: Roccat Preu: 149,99 euros SYN PRO AIR
Ideal per a jugadors que volen un alt rendiment d’àudio i llibertat sense fil. Els primers auriculars Roccat amb àudio 3D tenen una tecnologia d’última generació que et permet escoltar des de tots els angles per a un avantatge inigualable. Permet vint-i-quatre hores d’ús continu amb una sola càrrega.

No és la millor edició possible

Una de les virtuts de Rockstar Games és que no desenvolupa videojocs inferiors a l’excel·lent. Ara bé, com dèiem al principi, el culpable d’aquesta remasterització és Grove Street Games, un estudi que està lluny de l’excel·lència a què ens tenen acostumats els creadors de la sèrie GTA. Aquesta trilogia continua sent increïble, però el problema és que visualment es noten massa les dues dècades que carrega a les espatlles. Encara que s’han afegit evidents millores per a la seva jugabilitat, en l’apartat gràfic no es veu una gran feina enlloc. Continuen sent uns grans jocs, però en podrien haver fet una millor adaptació.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor