Pantalla

Videojocs .

Odín clama venjança

Quan va aparèixer per primera vegada Assassin’s Creed, moltes veus el classificaven com una mena de príncep de Pèrsia actualitzat. Han passat quinze anys des del seu primer lliurament i ningú dubta que és una saga amb identitat pròpia. Al costat dels seus personatges hem viatjat a l’època de les croades, al Renaixement, a l’Egipte dels faraons, a la guerra d’independència dels Estats Units; hem navegant al costat de pirates del segle XVIII, participat a la cruenta Revolució Francesa, al Londres de la Revolució Industrial o a les guerres del Peloponès a l’antiga Grècia. Assassin’s Creed: Valhalla és, de moment, l’última entrega de la sèrie. Llançada el 2020, l’aventura ens traslladava a la Noruega i Anglaterra del segle IX, en plena era víking.

Assassin’s Creed: Valhalla va tenir dues expansions de la història principal: La ira de los Druidas i El asedio de París. Ara ens arriba el tercer lliurament, titulat El amanecer del Ragnarök. Aquesta nova expansió afegeix noves aventures i idees interessants a un joc que ja era un dels millors de la llarga història de la saga. S’introdueix en la mitologia nòrdica per narrar una història de venjança al regne dels nans, en què Odín s’embarca en una missió per rescar el seu fill Balder de les mans de Surtr. Per això viatja a Svartálfaheim, on es troba el sobirà de Muspelheim i gegant de foc. Allà troben que els nans han estat sotmesos pel monarca de les flames i que els pocs que han aconseguit fugir s’amaguen en refugis ocults.

SCOUT AIR Fabricant: Turtle Beach Preu: 99,99 euros Auriculars dissenyats per connectar-se amb dispositius equipats amb Bluetooth 5.1, PC amb Windows i Mac. Inclouen un mode joc amb una latència baixa de 60 ms que garanteix que durant els combats t’arriba tot el so imprescindible. Els micròfons duals incorporats aporten un xat nítid.
SSD ONE TOUCH DE 2 TB Fabricant: Seagate Preu: 409,99 euros Accelera el rendiment i redueix el temps d’inactivitat. Amb velocitats de fins a 1030 MB/s per transferir arxius de grans dimensions sense retard, una app de còpies de seguretat per a Android, juntament amb una capacitat de 2 TB i una compatibilitat plug-and-play amb Windows i Mac mitjançant USB-C.
EL AMANECER DEL RAGNAROK Distribuïdora: Ubisoft Gènere: aventures Plataformes: PlayStation 4 / 5 Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC Edat: +18
PLANTS VS. ZOMBIES: GUERRA Y PLAF Editorial: ECC Cómics Pàgines: 72 Preu: 8,50 euros Quan el Dr. Zombifinal i Crazy Dave s’uneixen al mateix club de lectura, la guerra literària és inevitable. I és que tots dos es disputen el lloc de líder del club, que ha quedat vacant, i la rivalitat entre plantes i zombis s’agreuja.
DRAGON QUEST: THE ADVENTURE OF DAI N. 1 Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 336 Preu: 12,95 euros Dai està de visita en una ciutat que és atacada per un grup de dracs. El jove salvarà la ciutat al mateix temps que intentarà descobrir quina és la seva veritable identitat. Basat en el videojoc dissenyat per Akira Toriyama i portat a la tele amb el títol Les aventures de Fly.

La proposta més innovadora de la saga

TOMÁS PARDO

Amb l’ajuda d’aquests aliats inesperats, Odín (i el jugador) tindrà alguna oportunitat d’acabar la missió amb èxit. El amanecer del Ragnarök, encara que es tracta d’una expansió, té una durada considerable. Entre 20 i 40 hores si volem completar el joc al cent per cent. És una de les millors expansions de la saga, cosa que fa que Assassin’s Creed: Valhalla potser sigui el millor joc d’Assassin’s Creed en aquests quinze anys de vida. No només ens introdueix a la mitologia nòrdica, sinó que tanca l’arc argumental d’Odín. Ofereix tot el que s’espera d’aquesta veterana sèrie: aventures, acció, una passejada per la història, grans escenaris, personatges atractius...

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor