Pantalla

Videojocs .

Diversió des d’una galàxia molt, molt llunyana

Les pel·lícules de Star Wars no han parat de generar tota mena de productes des de la seva estrena el 1977. Partint de figures col·leccionables fins a cromos, passant per novel·les, còmics, sèries de televisió i tota mena de marxandatge. Per descomptat, els personatges creats per George Lucas han tingut grans moments als videojocs des del primer moment. El 2005 va aparèixer per primera vegada LEGO Star Wars i, com sol dir-se, res va tornar a ser el mateix. La relació entre aquestes dues grans franquícies no només va generar beneficis milionaris per a les dues parts, sinó que va obrir les portes a un nou univers per explorar.

Star Wars va ser la primera llicència que va combinar les famoses peces de LEGO i una llicència popular en el terreny dels videojocs. El va seguir Indiana Jones, Harry Potter, El Senyor dels Anells, Parc Juràssic, Batman i Pirates del Carib, entre molts d’altres. Lego Star Wars: the Skywalker Saga és l’enèsima entrega i, possiblement, la millor fins avui. En un sol disc tindrem accés a les nou pel·lícules que formen les tres trilogies amb les aventures de la família Skywalker, però amb una diferència, i és que l’humor serà la part predominant en tot moment. Aquest sentit de l’humor tan característic dels videojocs de LEGO és present en totes les situacions a què ens enfrontem. Des de la cerca d’objectes fins a l’accés a nivells ocults o als moments en què ens enfrontem als nostres enemics.

Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 96 Preu: 8,50 euros sonic the hedgehog: crisis city
Mentre el Dr. Eggman inunda ciutats senceres amb el seu Metal Virus, el mateix Sonic lluita per mantenir la infecció sota control. Però quan els amics de Sonic comencen a ser víctimes del virus, algú haurà de salvar la ciutat.
Editorial: Panini Cómics Pàgines: 120 Preu: 19 euros overwatch. tracer: london calling
L’equip d’Overwatch es pot dissoldre, però el temps de descans de Tracer ha acabat! Després que Iggy, un òmnic punk rock, li mostri les males condicions de vida imposades als òmnics de Londres, Tracer es compromet a ajudar-los.
LEGO STAR WARS: THE SKYWALKER SAGA Distribuïdora: Warner Bros. Interactive Plataformes: PlayStation 4 i 5, PC, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch Edat: +7
Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 192 Preu: 6,95 euros BOLA DE DRAC HEROES N° 03
Després de perdre la Kaiôshin del Temps, Trunks i la resta dels integrants de la Patrulla del Temps uneixen les seves forces a la de Demigra per plantar cara a l’exèrcit de l’Imperi Fosc. Adaptació del videojoc oficial.
Fabricant: ROCCAT Preu: 89,99 euros ROCCAT KONE XP
El nou ratolí Kone XP de ROCCAT combina l’icònic disseny de la marca amb 15 botons i 29 funcions assignables, fet que el converteix en un dels ratolins per a jocs de PC més personalitzables. És perfecte per als usuaris que juguen a una gran varietat de jocs.

Imprescindible per als fans de la saga

TOMÀS PARDO

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, el títol més ambiciós d’aquesta sèrie, és un joc dissenyat perquè en gaudeixin jugadors de totes les edats. I si es juga amb amics i familiars amb el multijugador local, la diversió es multiplica. Perquè el que és veritablement divertit és tenir ajuda per resoldre puzles o per augmentar les nostres habilitats. Es tracta d’un homenatge gegantí als 45 anys d’història de Star Wars i d’una oportunitat excel·lent per reviure les nou pel·lícules principals de la saga. Lògicament, cada llargmetratge apareix de forma resumida, però sense oblidar els moments més icònics o els personatges més estimats.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor