Llibres

Recomanacions a cau d'orella

Les recomanacions de La República d’aquesta setmana.

Avui és un gran dia!
Text
Anna Esteve
Il·lustracions:
Eva Sans
Editorial:
Baula
Pàgines:
56
Preu:
8,95 euros
Tercer títol de la col·lecció La Colla Pessigolla de les Emocions, després de Fins aviat, Griselda! i de Tots tenim por, tots som valents. La Paula està tan contenta que tothora somriu, fa el que li diuen a la primera, anima els companys... i encomana el seu bon humor. Un conte per valorar els beneficis d’estar alegre.
De bec en bec
Text
Alice Keller
Il·lustracions:
Veronica Truttero
Traducció:
Víctor Labrado
Editorial:
Andana
Pàgines:
64
Preu:
8 euros
De bec en bec desenvolupa un tema de molta actualitat, la difusió de notícies falses (fake news) que, tot i que sovint es demostra que són mentida, en ben pocs casos la rectificació arriba a tenir la mateixa repercussió mediàtica i la notícia falsa és la que queda com a veritat en l’imaginari de bona part de la població.
El malefici de la reina d’Hongria
Text
Maria Aurèlia Capmany
Editorial:
Barcanova
Pàgines:
144
Preu:
11,50 euros
Coincidint amb el centenari del naixement de l’autora barcelonina, Barcanova reedita aquesta novel·la d’aventures que se situa a les acaballes del segle XVIII, quan Barcelona es refà de les seves misèries i al Mediterrani es lluita per la supremacia del món. Aquest és l’escenari dels germans Macià, Janet i Martí.
El animals de la sabana
Text
Christine Pompéï
Traducció:
Tina Vallès
Editorial:
Animallibres
Pàgines:
48
Preu:
14,95 euros
Llibre de fotografies de fins a una vintena d’animals (lleó, zebra, lloro, hiena, rinoceront, pitó, búfal...) amb una introducció en cada doble pàgina en què l’animal es descriu a si mateix en format d’endevinalla i, en uns textos a banda, dues o tres curiositats relacionades amb el vocabulari o amb la vida animal.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor