Llibres

Recomanacions a cau d’orella

"Lili entre dos nidos". "Soc una nou". "La carta". "El món fosc. Talps".

Lili entre dos nidos
Text i il·lustracions: Jonna Lund Sorensen Traducció: Verónica Taranilla Editorial: Picarona Pàgines: 40 Preu: 11euros Àlbum que vol mostrar una visió optimista sobre la separació dels pares de la protagonista, una ocelleta tot just nascuda que veu com els pares discuteixen. Tenint en compte que la situació és tan habitual, val molt la pena.
Soc una nou
Text: Beatriz Osés Il·lustracions: Jordi Sempere Traducció: Elisensa Vergés-Bó Editorial: Edebé Pàgines: 32 Preu: 10 euros El 26è premi Edebé infantil narra la lluita d’una advocada per poder adoptar l’Omar, un nen refugiat que ha sobreviscut a un naufragi en què ha perdut els seus pares. Història amb un cert humor surrealista i intel·ligent.
La carta
Text: Roser Rimbau Il·lustracions: Rocío Araya Editorial: Takatuka Pàgines: 40 Preu: 15 euros L’esforç d’un nen africà perquè el seu pare, absent, participi de la vida del poble és el fil conductor d’aquesta història magníficament il·lustrada. Un full de paper es converteix en un petit tresor per trencar les distàncies i el desarrelament de l’emigració.
El món fosc. Talps
Text: Jordi de Manuel Editorial: Jollibre Pàgines: 270 Preu: 10,5 euros Jordi de Manuel, especialista en ciència-ficció i novel·la negra, presenta una trama trepidant i per reflexionar en què sis joves i un robot fan una travessia laberíntica buscant una realitat alternativa a la que viuen. Fa 400 anys que els humans viuen sota terra, com talps.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor