Videojocs

El meu regne per unes bananes

La llista de personatges del catàleg de Nintendo és tan extensa com entranyable. Des dels icònics Mario i Luigi fins als adorables Yoshi i Kirby, passant per la princesa Zelda i el valent Link. Sense oblidar-nos de la legió de Pokémon (amb Pikachu al capdavant) ni dels malvats Wario i Bowser. De tots ells, un dels personatges més estimats (amb permís de cert lampista) és Donkey Kong. Creat pel mestre Shigeru Miyamoto, va aparèixer per primera vegada el 1981 enfrontant-se, precisament, amb Mario.

La seva nova aventura es titula Donkey Kong Country: Tropical Freeze i és la versió per a Switch del joc que va sortir fa un temps per a la Wii U. A part de la millora dels gràfics, se li ha afegit un nou mode de joc: el Funky Kong, que facilita al jugador menys expert poder avançar i evitar quedar-se encallat eternament en una fase, cosa que és d’agrair. Malgrat la seva enganyosa estètica cartoon, Tropical Freeze és endimoniadament difícil per a l’usuari menys expert.

L’argument? Donkey Kong ha de recuperar la seva tranquil·la illa tropical i fer fora l’onada de fred polar creada per un exèrcit de malvats víkings. Aquesta és l’excusa per fer-nos recórrer tota l’illa i viure una increïble aventura. Donkey, Diddy, Dixie, Cranky i Funky Kong ens acompanyaran durant hores en un videojoc únic i divertit.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Distribuïdora: Nintendo Gènere: Plataformes Plataformes: Exclusiu Nintendo Switch Edat: +3

Un dels imprescindibles

Tomàs Pardo

Si en el videojoc original els gràfics eren excel·lents, en la seva adaptació per a la Switch són espectaculars: 1080p en pantalla HDTV i una mica menys de 720p si jugues amb la modalitat portàtil. La jugabilitat és a prova de bombes. I la banda sonora és perfecta en tot moment. Tot això el converteix en un joc imprescindible per als fans dels videojocs de plataformes. En aquest moment, possiblement només Super Mario Odyssey ofereix una mica més en Nintendo Switch.

Per llegir

TOMÀS PARDO
SPLATOON 3
Editorial: Norma Editorial Pàgines: 152 Preu: 8 euros Un cap buit encarregat de salvar el món? Benvinguts al mode heroi i a la nova plaça de Cromópolis. Gaudiu de la visita i de les delirants aventures impregnades de tinta de Googles i la resta de l’Equip Blau.
WORLD OF WARCRAFT 2
Editorial: Panini Cómics Pàgines: 176 Preu: 15 euros Un Rei Perdut torna anys després per reclamar el tron al costat dels seus companys d’armes. Però les coses han canviat al regne, i ara algunes forces ocultes tenen molt a dir.
WARCRAFT: EL POZO DEL SOL 1
Editorial: Panini Cómics Pàgines: 168 Preu: 8,95 euros El pou del sol narra les aventures de Kalec, un drac blau amb forma humana, i d’Anveena, una bella donzella que amaga un misteriós secret... Una trilogia creada per l’escriptor Richard A. Knaak i el dibuixant Jae-Hwan Kim.
WARHAMMER 40.000: CAÍDOS
Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 112 Preu: 11,50 euros Els Àngels Foscos han patit grans pèrdues, però també han obtingut nova informació sobre la identitat del Caigut, la vella figura tacada pel caos que ha orquestrat tots els seus moviments des que van arribar al Cúmul de Calaphrax.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor