Videojocs

Carreres frenètiques a través dels Estats Units

Ens posem a la pell d’un conductor novell que s’està buscant una reputació en el món de les carreres legals, però també en les il·legals. Si en el primer lliurament teníem diferents persecucions policials i apassionants missions que ens portaven a enfrontar-nos als nostres rivals, a The Crew 2 ens toca superar reptes i ascendir en les taules de classificació mundials per comparar-nos contra altres jugadors.

The Crew 2 permet als jugadors experimentar les emocions de l’esperit del món del motor en un complet escenari dels Estats Units. Aquesta zona de joc va més enllà dels límits físics per aconseguir que els fans de la conducció i dels mons oberts posin a prova les seves habilitats. Els conductors exploraran Amèrica del Nord de costa a costa i competiran per intentar convertir-se en el campió del motor, col·leccionant una àmplia varietat de cotxes, motos, vaixells i avions. Després de passar un breu tutorial, entrarem al món lliure de The Crew 2, on trobarem nous reptes i inspiració en les quatre grans famílies del motor: carreres urbanes, terra, carreres professionals i estil lliure, i amb opció de triar entre una gran selecció de vehicles. Cada disciplina té diferents estils de carrera.

THE CREW 2 Distribuïdora: Ubisoft Gènere: Conducció Plataformes:PlayStation 4, Xbox One, PC Edat:+12

Un garatge que faria enveja a James Bond

The Crew 2 quintuplica el catàleg del seu antecessor, amb tot tipus de vehicles. Podem trobar-hi més de dos-cents cotxes llicenciats dels grans fabricants. Per exemple, Ferrari, Lamborghini i Ford. També hi ha motos de cros, de carrer i de carretera. Pel que fa als vaixells, ens trobem llanxes motores, llanxes ràpides monoplaces i Hoovers. I sense oblidar-nos dels avions que també tindrem ocasió de pilotar.

Per llegir

Tomàs Pardo
THE LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS 4 Editorial: Norma Editorial Pàgines: 92 Preu: 8 euros En la seva recerca dels fragments de l’ombra fosa, Link, Midna i Lila, la filla del sacerdot Leonardo, arriben fins a la tribu Goron, que ja no és la tribu pacífica que tots coneixien.
INJUSTICE: AÑO TRES Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 304 Preu: 29,50 euros Amb tanta acció com el fenomen en forma de videojoc que l’inspira, Injustice explica la història d’un món embogit. I la història dels homes i dones, similars a déus, que només pensen a redreçar-lo i guiar aquest món pel bon camí de la millor manera possible.
WARCRAFT: EL POZO DEL SOL 3 Editorial: Panini Còmics Pàgines: 176 Preu: 8,95 euros Després de la Batalla de Mount Hyjal, les races lliures d’Azeroth estan començant a reconstruir-se. La fràgil pau es veu amenaçada quan una font de poder antiga emana per tota la Terra i totes les mirades se centren en la recerca del seu origen.
ZX SPECTRUM: UN RECORRIDO VISUAL Editorial: Dolmen Editorial Pàgines: 240 Preu: 21,90 euros El 1982, el mercat de la informàtica domèstica va eclosionar a mig món. En països com ara el Regne Unit o l’Estat espanyol, això va ocórrer en gran part gràcies al microordinador ZX Spectrum, de l’empresa britànica Sinclair Research.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor