Videojocs

Tota l’emoció de l’NBA

NBA 2K19, desenvolupat per Visual Concepts, és la nova entrega de la popular saga de bàsquet 2K Games de la temporada 2018/19. NBA 2K compleix vint anys i ho fa amb els millors gràfics, amb mecàniques més realistes, amb maneres de joc innovadores i amb un increïble món en obert: el barrio. En aquesta ocasió, la saga torna a superar els lliuraments anteriors i acosta el joc encara més al que és un veritable partit de bàsquet de l’NBA, amb tota l’emoció i el realisme que comporta.

La saga NBA 2K s’ha convertit per dret propi en el principal referent dels videojocs de simulació de bàsquet. Això és mèrit de l’equip de desenvolupament que hi ha al darrere. Un equip que, gràcies a la seva feina, ha aconseguit que NBA 2K19 sigui la recreació més fidel d’un partit real de bàsquet. Amb un ritme més realista i una clara evolució en les animacions i el sistema de físiques.

Una de les coses que cal tenir en compte és l’enorme quantitat d’ajustaments defensius que s’han introduït. En aquesta ocasió, s’ha fet especial èmfasi en la defensa exterior, ja que ara gaudim d’un control més precís dels nostres jugadors. El canvi més important s’aprecia especialment en els robatoris de pilota, perquè ara els jugadors defensius tenen més possibilitats d’encert. Això indirectament també ha ocasionat que aquells exteriors amb menys habilitat defensiva pateixin més per no cometre faltes.

NBA 2K19 Distribuïdora: 2K Games Gènere: Esports Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC Edat:+18

El bàsquet més real

NBA 2K19 presenta menys jugades pregravades que en edicions anteriors; en canvi, ha millorat molt la interacció amb la pilota, que aporta més realisme al joc. S’ha optimitzat el control de la pilota, i ara es disposa de millors recursos amb l’estic dret i de comportaments més independents dels jugadors. Visualment, aquest lliurament és simplement perfecte. Destaca el modelatge de cares i cossos, la gran quantitat d’animacions personalitzades per a cada jugador i l’increïble rendiment tècnic.

Per llegir

Tomàs Pardo
EL ARTE DE UNCHARTED Editorial: Minotauro Pàgines: 368 Preu: 40 euros Aquest llibre ofereix un cop d’ull als detalls de com es van fer els quatre jocs principals de Nathan Drake, una de les sèries de videojocs més importants d’aquesta generació, amb comentaris en exclusiva dels creadors del joc i dissenys mai vistos abans.
GUÍA DEFINITIVA: BATTLE ROYALE + SALVAR EL MUNDO Editorial: Dolmen Editorial Pàgines: 128 Preu: 12 euros Estàs cansat de sortir volant en trossos al Battle Royale? Estàs atrapat en una missió a Salvar el Mundo? Llavors necessites aquesta guia completa, amb centenars de consells per millorar les teves habilitats.
WORLD OF WARCRAFT: EL CABALLERO DE LA MUERTE 1 Editorial: Panini Cómics Pàgines: 176 Preu: 8,95 euros Una història original ambientada en el món de World of Warcraft, en què s’estudia una de les incorporacions més recents al videojoc massiu, la del Cavaller de la Mort.
EL ARTE DE OVERWATCH Editorial: Panini Cómics Pàgines: 368 Preu: 39,95 euros Un espectacular volum amb tot el procés creatiu després d’un dels shooters en primera persona més populars de tots els temps. L’equip del joc ofereix una visió completa dels herois, els entorns, els aspectes, els grafits i molt més.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor