Videojocs

Per terra, mar i aire, Nintendo se supera

Les dues entregues anteriors de Nintendo Labo van ser la gran aposta de la companyia japonesa per a la consola Nintendo Switch. El plantejament era tan senzill com increïble. Uns kits de cartró amb què es podia jugar d’una manera totalment diferent. Ara ha arribat el tercer lliurament, i en aquesta ocasió també es poden construir diversos objectes, per exemple, un cotxe, un submarí i un avió.

El kit inclou noves funcionalitats com el “mode aventura” amb el qual els jugadors exploraran un món misteriós amb piràmides, una zona d’excavació arqueològica, muntanyes nevades i molt més. Els jugadors faran servir la clau Toy-Con per alternar entre el cotxe, l’avió i el submarí i explorar així des dels racons més profunds fins als cims més elevats d’aquest món. Cada vehicle té controls i moviments diferents. Per exemple, es pot llançar un garfi des del submarí, disparar míssils amb l’avió i desplegar fulles de serra des del cotxe.

Els jocs inclosos en aquest paquet ofereixen al jugador una varietat de divertides experiències. A Rally, una cursa amb diferents controls; Mis Circuitos és un joc de carreres en què els jugadors es poden clavar cops de puny i Minicarrera és un joc clàssic controlat només amb l’accelerador Toy-Con.

Nintendo Labo: kit de vehículos Distribuïdora: Nintendo Gènere: aventures i construcció Plataformes: exclusiu Nintendo Switch Edat:+7

Deixa volar la imaginació

Aquest kit de vehicles inclou tot el que és necessari per muntar els cinc Toy-Cons, incloent un pedal i una imprescindible clau universal que servirà per pilotar l’avió, conduir el cotxe o submergir-nos amb el submarí. Fins i tot disposa d’un botó multiusos. Dels tres kits de Nintendo Labo que es troben a la venda, aquest és, sens dubte, el més complet, divertit i fàcil de muntar. En aquesta ocasió, Nintendo ha escoltat els seus fans i ha presentat unes millores que eren necessàries.

Per llegir

Tomàs Pardo
SUPER MARIO ADVENTURES Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 112 Preu: 9,95 euros Volum recopilatori que compila les històries publicades a la revista Nintendo Power els anys 1992 i 1993. La princesa Toadstool és segrestada pel diabòlic Bowser, però Mario i Luigi planegen una estratègia amb el seu amic Yoshi per rescatar-la.
DRAGON QUEST ENCICLOPEDIA DE MONSTRUOS Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 496 Preu: 50 euros Dragon Quest és una sèrie de videojocs, creats per Akira Toriyama, que ha entretingut els fans durant més de trenta anys. Aquesta enciclopèdia conté tota la informació sobre aquest univers de monstres, amb més de 1.500 fotografies, il·lustracions i històries.
SUPER GAMES LAND Editorial: Planeta Cómic Pàgines: 96 Preu: 12,95 euros Compilació de les més hilarants històries d’humor no oficials basades en jocs de Game Boy clàssics com Super Mario Land, Kirby, Pokémon i Tetris. Això sí, sense perdre el to verd que predominava a la pantalla de la nostra Game Boy.
LA BIBLIA DE SUPER NINTENDO Editorial: Minotauro Pàgines: 424 Preu: 40 euros Una edició de luxe amb tot allò relacionat amb la història de Super Nintendo. La consola més famosa del món segueix despertant desig i admiració, genera nostàlgia i emociona. Un llibre imprescindible per a tots els que van viure l’era dels 16 bits.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor