Videojocs

Assassin’s Creed viatja a la Grècia clàssica

Amb la incorporació de la narrativa interactiva, entre les novetats que completen el seu gir cap a un joc d’acció RPG, els jugadors d’Assassin’s Creed Odyssey gaudiran d’un nivell d’immersió superior en una època que va establir les bases de la civilització occidental, la de l’antiga Grècia. D’aquesta manera, va un pas més enllà en la promesa de la saga de permetre al jugador interactuar amb la història.

 En agafar els comandaments, els jugadors podran triar si jugar com a Alexios o Kassandra per viure una aventura èpica de principi a final encarnant un dels dos personatges. Aquesta serà la primera elecció de moltes decisions amb què forjaran el seu propi camí a l’odissea d’un llegendari heroi grec durant la guerra del Peloponès. Descobriran la veritat sobre el passat del nostre protagonista i sobre aquells que van destrossar la seva família, i seran testimonis del naixement del conflicte entre ordre i lliure albir, responent així a moltes qüestions encara obertes sobre el germen d’Assassin’s.

 Des del punt de vista de la jugabilitat, Assassin’s Creed Odyssey porta, una nova experiència naval, tan profunda com accessible, que condueix els jugadors a prendre part en combats entre exèrcits de 150 soldats cada un, en què les seves habilitats marcaran la diferència entre la victòria i la derrota.

Assassin’s Creed odyssey Distribuïdora: Ubisoft Gènere: Aventures Plataformes: PlayStation 4, Xbox One i PCx Edat: +18

Possiblement, el millor joc de la saga

D’ençà que va aparèixer el primer lliurament de la sèrie Assassin’s Creed, Ubisoft ha anat produint gairebé un joc a l’any, i no tots els videojocs han tingut la qualitat desitjada. Amb Odyssey, fidelment ambientada en la Guerra del Peloponès del segle V aC, estem al davant d’un dels millors jocs de la saga. Gràfics detallats, un guió que atrapa i uns personatges plens de carisma. S’ha reproduït la bellesa de Grècia d’una manera tan fidel com cap videojoc anteriorment s’hi havia pogut acostar. Assassin’s Creed Odyssey és un joc que demana ser jugat diverses vegades per poder assaborir-lo. No només és una de les millors entregues de la sèrie, sinó un dels millors jocs del 2018.

Per llegir

El arte de Assassin’s Creed Odyssey Editorial: Minotauro Pàgines: 208 Preu: 29,95 euros El llibre mostra centenars d’imatges dels estudis d’art d’Ubisoft, incloent-hi esbossos, art conceptual, il·lustracions completament renderitzades i comentaris dels artistes que donen una idea del procés de construcció del món d’Assassin’s.
Assassin’s Creed Origins: Desert Oath Editorial: Minotauro Pàgines: 400 Preu: 18,95 euros Egipte, 70 aC, un assassí despietat assetja la Terra. La seva missió: trobar i destruir els últims membres d’una antiga ordre, els Medjay, per tal d’eradicar-ne la línia de sang. A la pacífica Siwa, el protector de la ciutat fuig abruptament.
ASSASSIN’S CREED ODYSSEY Editorial: Minotauro Pàgines: 320 Preu: 16,95 euros Grècia, segle V aC. Kassandra és una mercenària de sang espartana, condemnada a mort per la seva família, a l’exili. Ara s’embarcarà en un viatge èpic per esdevenir una heroïna llegendària i descobrir la veritat sobre el seu misteriós llinatge.
Sonic The Hedgehog Editorial:  Minotauro Pàgines: 248 Preu: 50 euros Es tracta d’un llibre d’art commemoratiu del 25è aniversari de Sonic, que honora aquesta icona del videojoc amb una atractiva edició de luxe il·lustrada. Conté l’art de l’univers Sonic, il·lustracions, art promocional i material rar de l’època que va del 1991 al 2016.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor