Videojocs

Battlefield V torna al seu origen

La desenvolupadora DICE és una aposta segura. La companyia sueca no només és responsable de sagues com RalliSport Challenge, Star Wars: Battlefront i Mirror’s Edge, sinó que també ha treballat en títols com Need for Speed: Hot Pursuit i Medal of Honor. Sens dubte, però, Battlefield és la seva sèrie més popular i antiga.

Amb Battlefield V la saga torna als seus orígens, és a dir, torna a visitar un escenari que saben tractar com ningú: la Segona Guerra Mundial, el conflicte més gran de la història de la humanitat.

La trama la composen un pròleg i quatre històries, amb diversos protagonistes i localitzacions, a les quals podrem jugar en l’ordre que desitgem. Cada capítol narra una història diferent. Una la protagonitzen dos soldats britànics. Una altra ens mostra la lluita de dues dones al front noruec. La tercera explica la història de la infanteria senegalesa en les forces colonials franceses. I la quarta i última la protagonitza el bàndol alemany. Tot plegat conforma una gran narració que ens mostrarà alguns dels aspectes menys coneguts de la campanya europea i africana i que dona lloc al lliurament més madur de la saga.

A més de la història principal, el punt fort són els diversos modes multijugador. Potser no són dels més potents dels que podem trobar en altres títols, però són prou atractius per ser tinguts en compte a l’hora de comprar el joc.

BATTLEFIELD V Distribuïdora: Electronic Arts Gènere: Acció Plataformes: Xbox One, PlayStation 4, PC Edat: +18

La guerra no és bella

Ens tornarem a trobar els temibles panzer, pilotarem un Spitfire, i sentirem el so característic de l’armament usat durant la Segona Guerra Mundial. Els jugadors es podran preparar per a la batalla en els vuit mapes disponibles i en les vuit maneres multijugador del videojoc. La batalla, però, no és divertida. Amb Battlefield V DICE busca fugir de la guerra espectacle i, per contra, ens porta (o almenys ho intenta) al seu vessant menys espectacular i més antibel·licista.

Tècnicament, el joc és increïble. No només per la seva qualitat gràfica i per la seva fidelitat, sinó que també destaca pel so i la banda sonora. I tanquem amb una excel·lent notícia: Battlefield V no cobrarà pels seus DLC i el futur contingut descarregable serà gratuït.

Per llegir

FORTNITE BATTLE ROYALE: GUÍA DE ESTRATEGIA NO OFICIAL Editorial: Panini Cómics Pàgines: 128 Preu: 18 euros Cent jugadors s’enfronten en una enorme illa. El que fa que aquest joc sigui tan especial és que no es tracta de matar el major nombre d’enemics possible: el més important és ser l’últim que queda en peu.
AMSTRAD ETERNO Editorial: Dolmen Editorial Pàgines: 256 Preu: 23,90 euros Fa cinquanta anys, un jove empresari, Alan Sugar, va fundar Amstrad, una companyia que va arribar a dalt de tot gràcies a la relació qualitat-preu dels seus productes. El llibre fa un repàs a tota la seva història, des dels seus inicis fins a l’actualitat.
DARK SOULS: EL RENCOR DEL INVIERNO Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 112 Preu: 11,50 euros Atrapat en un regne d’hivern perpetu, Andred d’Ithvale, un guerrer forjat per a la batalla i obligat per un deure solemne s’embarca a la recerca d’una redempció sagnant. Història inspirada en els mons del videojoc de Bandai/Namco.
SPLATOON 4 Editorial: Norma Editorial Pàgines: 160 Preu: 8 euros L’equip blau, capitanejat per Googles, avança sense pressa però sense pausa en el torneig, amb un objectiu molt clar: enfrontar-se amb Emperor. El seu adversari final, però, no és poca cosa, i pel camí va despatxant equips molt poderosos.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor