Articles

26.500 infants, a activitats de lleure a Tarragona

Les comarques de Tarragona estan acollint aquests dies un total de 568 activitats, amb 23.000 infants i joves inscrits , 3.250 monitors/es i dirigents i 275 persones de suport, segons les dades que ofereix el Departament de Drets Socials aquest estiu. La gran majoria participen en algun dels 410 casals d’estiu. La resta d’activitats es reparteixen en 76 colònies, 60 acampades, 11 camps de treball i 11 rutes.

Les entitats d’educació en el lleure, associacions educatives juvenils, associacions de famílies, empreses i institucions organitzadores poden notificar les activitats a la Direcció General de Joventut fins a 7 dies abans de l’inici, de manera que les xifres encara poden créixer les properes setmanes.

Amb 9.250 persones inscrites entre participants i dirigents, el Tarragonès és la comarca amb més assistència, seguida del Baix Camp (7.175), la Conca de Barberà (3.200), l’Alt Camp (2.450), Baix Penedès (3.800) i Priorat (700).

El director general de Joventut, Àlex Sastre, i la directora de l’Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, han visitat dos camps de treball, a Poboleda i Tarragona, i una de les activitats del programa L’estiu és teu! a l’Espluga de Francolí. En el decurs de la jornada, Sastre ha agraït l’esforç del sector en un context epidemiològic complex com el que estem vivint: “El compromís del sector per garantir que el lleure educatiu continuï sent un espai segur pels infants i adolescents és més fort que mai. Els monitors i les monitores són ferms defensors del lleure i és per això que treballem amb les entitats per preservar aquest dret”.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor