Made in Catalonia

La llar ideal per a ocells aventurers

Utoopic fusiona natura, animals i disseny en una opció diferent, que permet compartir la vida amb els ocells amb un aire força estètic

A Banyoles van pensar a barrejar animals i disseny. I ho van fer amb gràcia, encert i talent. A Utoopic han bolcat tota la seva experiència a fer mobiliari per a mascotes. L’estètica i els colors es barregen adequadament per construir una llar per als ocells més agosarats i valents. Agafant com a model els nius fets als troncs dels arbres, el Hole Inn s’ha convertit en una opció confortable i duradora per als ocells, que se senten com a casa, en un ambient càlid i força recollit. El seu frontal extraïble permet un ràpid accés a l’interior i facilita la tasca de neteja.

De fàcil instal·lació en qualsevol paret o tronc, la caseta està formada per un cos de formigó i un panell d’escorça de suro, que ha estat extret manualment de l’Empordà seguint el procés tradicional. De fet, cada peça està feta a mà per un dels últims mestres surers de Catalunya, Eduard Mestres. Per 48 euros, els ocells més intrèpids ja tenen llar pròpia de disseny. I feta a casa nostra.

Preu: 48 euros

http://www.utoopic.com

Crear un nou veïnat

Neighbirds d’Utoopic allarga i aprofundeix les possibilitats de convivència. Són casetes modulars per a ocells, que juntament amb la menjadora ajuden a l’emancipació de les cries. Les possibilitats són diverses i prou interessants pel que fa a poder crear el seu propi barri, ja sigui en un entorn natural o urbà. Penjats d’una branca, estructura, ganxo o paret, i amb tants mòduls com es vulgui. Sens dubte, una opció ideal per tenir els ocells a prop de casa i educar els nens en el respecte envers la natura.

Preu: 39 euros

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor