Made in Catalonia

El rostre de la natura

Des del peu de Collserola, al pulmó de Barcelona, Aina de Mô elabora maquillatges saludables, cent per cent naturals i vegans

La mare natura és la que al final ens proporciona tot el benestar vital per al nostre equilibri, la nostra salut… Així ho van entendre a Aina de Mô (Menorca-Barcelona), una empresa establerta al peu de Collserola, que elabora maquillatges saludables de manera cent per cent natural. Sense productes químics i fets a base de minerals purs triturats, aquesta empresa familiar produeix una línia de maquillatge i cosmètics amb una cobertura excel·lent, lleugera, de molta durada –waterproof natural–, sense obturar els porus, amb protecció solar natural i sense ressecar ni irritar la pell. El mètode que apliquen al seu laboratori i de manera artesanal no té res a veure amb el clàssic maquillatge en pols. Els minerals seleccionats tenen una densitat, una entitat i unes propietats inherents fantàstiques, que configuren un producte ideal, sense elements perjudicials. Apliquen conceptes de cosmètica holística, ja que entenen el maquillatge com una eina per ajudar les persones a sentir-se millor amb elles mateixes.

Preu: 55 euros

www.ainademo.com

Connexió amb les Illes

XAVI OLTRA

Aina de Mô té al cap un projecte per desenvolupar amb l’assessorament de l’associació ecologista GOB Menorca, per aprofitar olis essencials bio de la DO Menorca per elaborar productes naturals. L’empresa difon el seu mètode en xerrades i tallers. Són accessibles i volen compartir tota la informació possible sobre el que les persones es posen al rostre per estar millor, d’una manera sana. La marca fabrica correctors, fons de maquillatge, colorets, bronzejadors... i una col·lecció de colors per a llavis, ulls i celles.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor