Made in Catalonia

Un espai de joia i creació

Quatre dones de quatre nacionalitats aporten tot el seu talent en una botiga taller artesanal al barri del Born, a Barcelona

Fa un any, dues emprenedores van posar en marxa l’Espai Micra, al barri del Born, al cor de Barcelona. Ara, ja són quatre dones, de quatre nacionalitats (Colòmbia, França, Catalunya i Alemanya) i establertes des de fa temps a la capital catalana, les que fabriquen i venen les seves pròpies joies amb èxit, explotant el seu talent en aquest taller botiga creatiu i artesanal.

Adriana Díaz, Emilie Bliguet, Lourdes Freixa i Anne Waha dissenyen i elaboren els seus productes en un espai que esdevé una font de producció cosmopolita i internacional de joieria, que aporta singularitat, estil, disseny i segell d’autora. Als seus webs i comptes d’Instagram, es pot fer un tast de l’enginy i del talent creatiu d’aquestes fabricants i creadores independents.

En aquest taller de joieria, tot és de creació pròpia i tot està fet a mà. A l’Espai Micra el vincle amb el client és especial pel fet de ser botiga i taller alhora, i per donar l’opció de crear joies per encàrrec i personalitzades. En aquest racó barceloní, es treballen peces úniques, d’edició limitada i anells de compromís i de casament.

FONTS ÈTIQUES

Espai Micra és un gran exemple de comerç local i responsable, perquè una part de les creacions tenen com a base materials amb la certificació Fairmined i pedres de fonts ètiques. Una feina de compromís, en què el talent i l’aportació internacional es fusionen per oferir art i disseny.

Preu: entre 40 i 500 euros

www.emiliebliguethicaljewellery.com

www.lourdesfreixa.com

www.adrianadiazh.com

Carrer d’en Rosic, 6. Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor