Made in Catalonia

Benestar i disseny

Des de Sabadell, J&T BCN, referència històrica en el món tèxtil, manté la recerca d’una personalitat pròpia a través de les catifes que elabora

El plaer d’un espai acollidor i càlid on sentir-se a gust. Tots ens volem trobar en qualsevol lloc com a casa. Si a l’espai on vius hi estàs bé, el cos funciona, i això és bo per a tu i per als teus. Amb aquesta filosofia, la marca J&T BCN, de Sabadell, treballa i experimenta des de fa setze anys en l’elaboració de catifes i moquetes. I és que a Sabadell, de tèxtil, en saben molt. I l’empresa fundada per Jordi Mas, amb una personalitat pròpia, és una referència del sector. Com a exemples, els models de catifes Rugby i Esquiador, elaborades a partir d’una nova tècnica. Es tracta d’un teixit de trama i ordit, que subjecta un altre fil tallat i vertical d’uns 7 mm d’alçada. Al damunt, hi pinten el disseny. És a dir, el semiestampen. Així aconsegueixen molta resolució. Per exemple, les traces marcades a la neu del model Esquiador les fan rebaixant a 5 mm, per aconseguir un efecte més real. El reprodueixen a 11 mm sobresortint del fons de 7 mm. La composició d’aquest teixit és 100% Tencel, una seda artificial de molt poc gruix, que ofereix la mateixa brillantor que la seda natural. El Tencel es produeix sense contaminar el medi ambient, és molt suau i, a més, es pot netejar fàcilment. J&T reprodueix qualsevol mida i disseny i aconsegueix la millor combinació dins l’espai que es vol decorar.

Preu: 260 euros/m² (375 euros/m² si és nuada a mà)

www.jordi-mas.com

Amb fàbrica pròpia a l’Índia

XAVI OLTRA

Jordi Mas, que va heretar fa trenta anys una gran tradició familiar tèxtil, sap donar llum i elegància a grans espais amb més de 200 models fabricats de diversos materials (100% llana o combinada amb seda, vellut, acer o astracan). La marca té una planta pròpia a l’Índia, on fabrica moquetes de quatre metres d’amplada. El Celler de Can Roca i els hotels Vela i Arts de Barcelona són alguns dels seus clients.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor