Made in Catalonia

Creu i ratlla a l’oli de palma

L’oli de palma s’ha convertit en l’aliment que cal evitar sigui com sigui per aquells que busquen respectar una dieta verge d’additius processats. La creixent mala fama d’aquest greix d’origen vegetal, fins ara present en una infinitat d’aliments i productes, ha portat empreses del sector de l’alimentació a investigar per buscar alternatives que, almenys sobre el paper, semblin més saludables. Coincidint amb el cinquantè aniversari de la marca, Nocilla, la crema de cacau que produeix Idilia Foods, successora de la catalana Nutrexpa, ha anunciat que veta l’oli de palma de la seva recepta. L’alternativa per mantenir inalterable el seu característic sabor és oli de gira-sol i mantega de cacau. La nova recepta de Nocilla suposa una reducció “de més d’un 40% dels greixos saturats en el perfil nutricional del producte”, segons la marca, que aclareix que, tot i això, es manté el sabor tradicional.

Durant anys, Nocilla ha estat un aliment molt popular a l’hora d’esmorzar i de berenar per als nens i els joves, precisament un segment de població que està molt amenaçat pels índexs creixents d’obesitat i pels efectes que causen en la salut els aliments ultraprocessats.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor