Made in Catalonia

Nomen s’emancipa i es tenyeix de verd

La marca d’Arrossaires del Delta de l’Ebre aposta pel cultiu ecològic i redissenya la seva imatge

El març del 2012, una àmplia majoria dels socis de la Cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre van ratificar la compra de Nomen, la que era la marca líder d’arròs a Catalunya, les Balears i part d’Aragó. Arrossaires del Delta ha impulsat ara un procés d’escissió de Nomen, no per perdre la seva capacitat de gestió i d’influència sobre la marca, sinó per dotar Nomen d’entitat societària pròpia. Nomen ha tret al mercat una nova gamma d’arrossos de cultiu ecològic. La marca posa molta atenció en la imatge i l’envasat i, de fet, ha dissenyat un canvi d’embalatge en l’arròs ecològic que, segons informa l’empresa, ha suposat “un increment de vendes del 70% respecte a l’any anterior”. El nou disseny vol transmetre l’essència dels productes biològics i aposta per la senzillesa en el paquet, buscant la lleugeresa d’embalatges plàstics, però sense sacrificar les màximes garanties sobre el producte final, i conservant el pertinent envasat al buit.

L’arròs ecològic de Nomen es presenta com a “perfecte per elaborar tot tipus de receptes mediterrànies tradicionals”. Paelles, guisats, arrossos caldosos i arrossos secs, però, també, s’ofereix com a soci òptim per preparar receptes de cuina vegetariana i vegana. El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per als arrossos caldosos i de 16 per als arrossos secs.

La varietat integral ofereix més quantitat de fibra, de vitamines i de minerals que altres arrossos. Atès que conserva part de la pellofa exterior, l’arròs integral ecològic manté més intactes les propietats nutritives. És ric en vitamina B, pobre en greixos, i aporta una gran quantitat d’hidrats de carboni. En aquest cas, el temps de cocció recomanat és de 20 minuts.

Augment del cultiu ecològic

Arrossaires del Delta ha fet una aposta per reforçar la seva producció d’arròs ecològic. El conrea amb mètodes naturals, sense cap tipus de pesticides, segons la reglamentació, fet que contribueix a mantenir l’equilibri del Parc Natural del Delta de l’Ebre, un ecosistema molt fràgil.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor